Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Ανατροπή τρακτέρ κοντά στην Χηλή – Νεκρός ο οδηγός του

Τραγωδία λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ανάμεσα στην Χηλή και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όταν μικρό τρακτέρ τούμπαρε σε χωράφι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον οδηγό του που έχασε την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά πρόλαβαν οι αστυνομικοί και διασώστες και ανέσυραν τον ηλικιωμένο οδηγό ηλικίας περίπου 80 ετών, όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Διακομίσθηκε άμεσα με το ασθενοφόρο στο Π.Γ.Νοσκομείο Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται δίπλα, αλλά εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το μικρό τρακτέρ είναι από αυτά που εκτελούν στα χωράφια μικρής κλίμακας γεωργικές εργασίες και είχε πλατφόρμα συνδεδεμένη που ήταν πολύ μεγαλύτερη και γεμάτη κοπριά. Κινούνταν στο χωράφι και στην κατηφόρα ίσως το τρακτεράκι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την πλατφόρμα που προκάλεσε την ανατροπή του και καταπλάκωσε τον άτυχο οδηγό ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ