GNTM – Έξαλλη με τα μοντέλα η Βίκυ Καγιά: «Είναι δική σας ευθύνη»

Η Βίκυ Καγιά «πάγωσε» όταν είδε τον τρόπο με τον οποίον περπατούσαν κάποια επίδοξα μοντέλα πριν την δοκιμασία στο επεισόδιο της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου στο GNTM και αφού ζήτησε «εξηγήσεις», τις επέπληξε.

«Τι συνέβη;» ρώτησε έκπληκτη τις διαγωνιζόμενες η κριτής και πρόσθεσε απευθυνόμενη στην Γρηγοριάνα: «Έλα Γρηγοριάνα, πες τα».

Τότε, η διαγωνιζόμενη ανέφερε: «Χθες είχαμε ένα mini challenge στο σπίτι, όπως έχουμε πάντα πριν από μια δοκιμασία. Κάναμε πασαρέλα με αυγά κάτω από τα πόδια για να μάθουμε να είμαστε στις μύτες. Δυστυχώς το ξύλο, στο οποίο περπατούσαμε, αλλά και το δάπεδο, στο οποίο περιμέναμε μέχρι να βγούμε στο ξύλο, έκαιγε πάρα πολύ. Δυστυχώς δεν βάλαμε νεράκι».

«Άρα είστε τραυματισμένες;» ρώτησε τις διαγωνιζόμενες στην συνέχεια ο Τάσος Σοφρωνίου, με τα επίδοξα μοντέλα να απαντούν θετικά.

Ποια ήταν η αντίδραση της Βίκυς Καγια; «Tough luck» ήταν τα πρώτα λόγια της κριτή, με την ίδια να συμπληρώνει έξαλλη μεταξύ άλλων: «Ακούστε τι θα γίνει σήμερα. Θα περπατήστε στην πασαρέλα. Αλλά έχω τα νεύρα μου. Γιατί είστε μέσα σε ένα διαγωνισμό που κάνετε challenges και την επόμενη ημέρα έχετε δοκιμασία. Είναι δυνατόν να χρειαστεί κάποιος να σας φέρει το νερό για το πόδι; Όταν θα πάτε στο Παρίσι και θα περπατάτε όλη την πόλη για τα κάστιγνκ, θα ανοίγουν τα πόδια σας, θα σας φέρει κάποιος να σας βάλει κρέμα και επίδεσμο;».

«Να προστατεύεται τον εαυτό σας. Είναι δική σας ευθύνη. Το σώμα σας, το κάλλος σας, το μυαλό σας, η εξωτερική σας εμφάνιση και υγεία είναι δική σας υπευθυνότητα. Ούτε δική μου, του Τάσου, του Χρήστου ή της παραγωγής» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ