Ανατροπή στο GNTM: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποχώρηση στο GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης 15 Νοεμβρίου. Τη χειρότερη λήψη στη δοκιμασία στο σκάφος, συγκριτικά με όλες τις παίκτριες, είχε η Κάτια, το golden pass του διαγωνισμού.

Η παίκτρια που κέρδισε το golden pass του φετινού διαγωνισμού και κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά όλων των κριτών από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο πλατό του GNTM, αποχώρησε μετά την αποτυχημένη, χθεσινή της, λήψη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια βρέθηκε στο bottom two μαζί με τη Μαρία και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει γιατί αισθάνεται, όπως είπε, πως έχει φτάσει στα όριά της.

Ωστόσο, οι κριτές, αν και στεναχωρήθηκαν πολύ με την αποχώρηση της Κάτιας, είπαν πως έτσι και αλλιώς εκείνη ήταν η παίκτρια που θα αποχωρούσε, καθώς η φωτογραφία της Μαρίας ήταν λίγο καλύτερη από τη δική της.

Κανένα μοντέλο δεν περίμενε την αποχώρηση της Κάτιας, με τις περισσότερες να αναφέρουν πως η φωτογραφία της Αλεξίας (3η χειρότερη φωτογραφία) ήταν για αποχώρηση και όχι εκείνη της 29χρονης από την Ουκρανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ