GNTM: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο ριάλιτι και αποχώρησε

Πολλές εκπλήξεις συμπεριλάμβανε το επεισόδιο της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου στο GNTM, με τις κοπέλες να μένουν άφωνες από την έναρξη του πλατό, μιας και επέστρεψαν δυο μοντέλα που είχαν αποχωρίσει.

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του, μιας και το βράδυ της Τρίτης επέστρεψαν και οι τελευταίες κοπέλες, έπειτα από την διαδικασία της φωτογράφησης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις επιστροφές των κοριτσιών που είχαν αποχωρίσει σε προηγούμενα πλατό. Η δοκιμασία ήταν για όλες πολύ απαιτητική, μιας και ζητούσε από τις κοπέλες να φωτογραφηθούν με ύφος χαρούμενο, ενώ κρατώντας το prop τους στο χέρια, να καταφέρουν να βγάλουν μια πολύ σουρεάλ εικόνα.

Να σημειωθεί ότι η φωτογράφηση γινόταν σε ένα ασανσέρ.

Στις καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν η Βικτώρια και για ακόμα μια φορά η Μύρια, με την Βικτώρια να καταφέρνει να κερδίσει την top, με την ίδια να πετάει από την χαρά της, μιας και προσπάθησε πολύ και ένιωσε ότι οι κόποι της ανταμείφθηκαν.

Στο bottom three έφτασαν στο σημερινό πλατό του GNTM 5, η Μάρα, η Ραφαέλα και η Αλεξία!

Όμως έπειτα από απόφαση των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM σε αυτό το κρίσιμο σημείο ήταν η Ραφαέλα, η οποία είχε επιστρέψει μόλις σήμερα στον διαγωνισμό.

Τα επίδοξα μοντέλα πόζαραν στη δοκιμασία αποχώρησης στο φακό του Δημήτρη Κλεάνθους σε μία φωτογράφιση που θυμίζει χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα και τον αποψινό καλεσμένο Μάνο Σαμαρτζή και εκεί τους περίμενε μια έκπληξη καθώς δυο παίκτριες που είχαν αποχωρήσει και συγκεκριμένα, η Ραφαέλα και η Κάτια επέστρεψαν στον διαγωνισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ