Γλυκάνισος: Πρεμιέρα απόψε—Όσα θα δούμε στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Ο «Γλυκάνισος» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 και από Δευτέρα έως Πέμπτη θα σκορπίζει την ίδια ώρα το μεθυστικό άρωμά του στο τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ.

Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Ένας καταυλισμός προσφύγων γίνεται στόχος εμπρηστών. Δύο τραγικά γεγονότα συνηγορούν για να συναντηθούν οι δρόμοι του Στρατή και της Ραζάν. Μια επίθεση είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ο μεγάλος έρωτάς τους.

Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον.
Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια.

Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ (Χρήστος Κοντογιώργης), συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο. Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει…  

«Γλυκάνισος»: Πρεμιέρα απόψε στις 21.00. Δευτέρα με Πέμπτη την ίδια ώρα, στον ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρονιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδου (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

 

Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

Στον ρόλο του Πάρη Τριανταφύλλου, ο Τεό Αλεξάντερ

 

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σκηνοθέτες: Σταύρος Ποταμάρης, Κώστας Βούλγαρης

Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα

Σεναριακή ομάδα: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν, Διονύσης Γεωργάνος

Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος

Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης

Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα

Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός

Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη

Παραγωγή: Tanweer Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ