Γιώργος Παρτσαλάκης: “Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα – Αυτό το μυαλό κουβαλούσα”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα του στις χρυσές εποχές της μυθοπλασίας, το άνοιγμα του εστιατορίου του που πλήρωσε τελικά “ακριβά”, αλλά και για το ελληνικό #metoo.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απώλεια της βαφτιστήρας του, Κωνσταντίνας, ως ένα γεγονός που δεν έχει καταφέρει ακόμη να συνειδητοποιήσει.

Για τον ρόλο του σήμερα στην δημοφιλής σειρά “Η Γη της Ελιάς” στο MEGA, ο τηλεοπτικός “Λυκούργος”, είπε: «Έχω εντυπωσιαστεί από το πώς η Βάνα Δημητρίου μπορεί και συγκρατεί στο μυαλό της όλη την ιστορία από τη Γη της Ελιάς. Οι σκηνοθέτες, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να βγει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο και αυτό είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά, όλα θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά και θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής, γιατί πιστεύει ότι όλα θα φανούν. Τον αγαπώ πολύ αυτόν το Λυκούργο», είπε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για κάτι ως τώρα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης επισήμανε ότι: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό κουβαλούσα, αυτή την ψυχή, αυτά τα ελαττώματα και τις αδυναμίες που διαμορφώθηκαν από τα παιδικά μου χρόνια και αυτά μπορούσα να κάνω. Κατά συνέπεια, αν θα ξαναζούσα, πάλι τα ίδια θα έκανα”, τόνισε

“Έζησα χρυσές εποχές στην τηλεόραση, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από τα σίριαλ “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ””, σημείωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός στη συνέχεια, έχοντας πλέον αποκτήσει αυτά τα χρήματα και στην προσπάθεια του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, άνοιξε τον δικό του χώρο εστίασης, αλλά τελικά καταστράφηκε οικονομικά.

«Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια ας πούμε, αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό που είχα, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού, γιατί πιστεύω ότι το φαγητό είναι πολιτισμός και η Κρήτη έχει πολιτισμό. Το έφερα λοιπόν, αλλά το μεράκι πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά, γιατί εγώ επιχειρηματίας δεν ήμουν. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα από αυτή την ιστορία», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σχετικά με την βαφτιστήρα του που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 25 ετών, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα, γιατί μου κάνει μόνο κακό», υπογράμμισε.

Τέλος, όσον αφορά στο #metoo και τα όσα γνωστοποιήθηκαν στον χώρο του ελληνικού θεάτρου το 2021, ο ηθοποιός επισήμανε: «Ο χώρος είναι πολύ μικρός και οι αθλιότητες που κουβαλάει ο ένας και ο άλλος και όλοι μας, γιατί όλοι μας έχουμε σκοτεινά σημεία, όταν δεν κάνουν κακό στους άλλους, εγώ είμαι OK. Όλοι έχουμε ένα σημείο που έχουμε κρυμμένο μέσα μας και δεν το ξέρει κανείς. Αρκεί να μην κάνει κακό στους άλλους. Εκεί είμαι καταπέλτης. Όλα πληρώνονται και το καλό και το κακό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ