Γιώργος Παπαδάκης: Τρίτωσε το κακό…

Τρίτωσε το κακό δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” και της προσπάθειας να επικοινωνήσει με τον ρεπόρτερ, Λάζο Μαντικό. Το τελευταίο διάστημα τα τεχνικά προβλήματα έχουν κάνει… δύσκολη την επικοινωνία μεταξύ τους.

Η πρώτη γκαντεμιά ήταν με το κανόνι που μπλόκαρε στον Λυκαβηττό. Η δεύτερη χθες που έπεσε μαύρο στη σύνδεση και σήμερα η τρίτη με τον δημοσιογράφο να μην ακούει το παραμικρό.

“Λάζο, μας ακούς;” επαναλάμβανε ο παρουσιαστής.

“Ούτε αυτή η σύνδεση θα πετύχει; Πήγε στον Λυκαβηττό μπλόκαρε το κανόνι… Χθες στο ρεπορτάζ έπεσε μαύρο… Σήμερα είναι στην πορεία… Λάζο μας ακούς; Όχι! Σε αφήνουμε Λάζο. Τρίτωσε το κακό” πρόσθεσε.

Χθες ήταν η δεύτερη κατά σειρά… ατυχία σε ζωντανή σύνδεση με τον δημοσιογράφο της εκπομπής. Ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δημήτριο για να καλύψει το θέμα με τη διάρρηξη φαρμακείου, έπεσε μαύρο στον αέρα.

“Έχουμε ένα τεχνικό πρόβλημα” είπε η Χρύσα Φώσκολου με τον Γιώργο Παπαδάκη να συμπληρώνει ότι κόπηκε η σύνδεση. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν είχε καταλάβει το τεχνικό πρόβλημα συνέχισε να μιλάει.

“Γιώργο μου, τι είπες δεν σε άκουσα” λέει προς τον παρουσιαστή, με εκείνον να του απαντά “εγώ ούτε σε άκουγα, ούτε σε έβλεπα. Τώρα σε βλέπω”.

Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά, η σύνδεση παρουσίασε πάλι πρόβλημα. “Άστο, είναι γκαντέμης! Τον στείλαμε στον Λυκαβηττό, μπλόκαρε το κανόνι… Τον στείλαμε στο φαρμακείο, μπλόκαρε το link…” περιέγραψε ο παρουσιαστής με τον Λάζο Μαντικό να αναρωτιέται “έγινε πάλι κάτι; Δεν ακούω”.

“Άστο… Θα το δεις το μεσημέρι στον Μουτσινά να καταλάβεις…” σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.