Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα για την Πάολα που τραγούδησε το Σάββατο – «Σαν δεν ντρεπόμαστε…»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της Πάολα που το Σάββατο ανέβηκε στην πίστα του Fever, την ώρα που η χώρα θρηνεί 57 νεκρούς από την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο, τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έμειναν κλειστά ως ένδειξη πένθους για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Το Fever στο οποίο εμφανίζονται ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα λειτούργησε κανονικά με τον τραγουδιστή να διαχωρίζει την θέση του αποφασίζοντας να μην τραγουδήσει. Από την μεριά της, η Πάολα ανέβηκε στην πίστα ανακοινώνοντας πως σκοπεύει να δωρίσει την αμοιβή της στα νοσοκομεία της Λάρισας.

Η στάση που κράτησε η Πάολα από κάποιους αποθεώθηκε ενώ από άλλους κατακεραυνώθηκε.

Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Δευτέρας «άστραψε» και «βρόντησε» εναντίον της τραγουδίστριας.

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε… Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί» είπε σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται, ότι εκτός από το Fever, το Σάββατο λειτούργησε και το νυχτερινό κέντρο YTON που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ