Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Θεοφανία Παπαθωμά – Τι είπε για τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε σήμερα την οργή του σχετικά με τα όσα ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά, σχολιάζοντας στο facebook τη συνέντευξη του συζύγου της, Γρηγόρη Πετράκου, στην εκπομπή “Πρωινό”.

“Δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά – έχω κάνει δύο τρία λάθη για τα οποία έχω απολογηθεί – να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

“Τον κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Τον κύριο Πετράκο δεν τον παγιδεύσαμε ποτέ γιατί ποτέ δεν του κάναμε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που πραγματικά αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ.

Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη Δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται τον φωνάξαμε εδώ και του δώσαμε περισσότερο χρόνο απ’ ότι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας” σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας εξηγώντας πως επί 12 λεπτά τον άφησαν να λέει την άποψή του χωρίς να τον ενοχλούν τόσο ο ίδιος όσο και η Φαίη Σκορδά.

Ο παρουσιαστής μάλιστα έδειξε να εκπλήσσεται από αυτή τη συμπεριφορά καθώς όπως είπε ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά το τέλος της συνέντευξης τον ευχαρίστησε πολλές φορές.

Θεοφανία Παπαθωμά: Το ξέσπασμα κατά του Γιώργου Λιάγκα

Η Θεοφανία Παπαθωμά σε σχόλιό της κάτω από ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου, ξέσπασε σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας τη συνέντευξη του συζύγου της.

“Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος παρ’ το αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά και κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου” έγραψε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ