Γιώργος Λιάγκας: Έφυγε στα μισά της εκπομπής – Τα λόγια της Φαίης Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας έφυγε ξαφνικά από το “Πρωινό” σήμερα κι ενώ η εκπομπή ήταν στη μέση, αφήνοντας μόνη της τη Φαίη Σκορδά να συνεχίσει.

Το σημερινό «Πρωινό», ξεκίνησε με εορταστικό κλίμα με τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά και τους άμεσους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά να την υποδέχονται με σφυρίγματα και χειροκροτήματα για την ονομαστική γιορτή της.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, μία ώρα περίπου μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε.

«Εγώ θα φύγω, υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν είναι θέμα υγείας, μην γράψουν τώρα διάφορα, δεν τσακωθήκαμε. Χρόνια πολλά» είπε ο παρουσιαστής πριν δώσει πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

Όταν αποχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας…

Μετά την ολοκλήρωση των διαφημίσεων, η Φαίη Σκορδά, στράφηκε προς τον Τάσο Τεργιάκη και την Φωτεινή Πετρογιάννη δίπλα της και τους ρώτησε «πώς σας φαίνεται που είμαστε οι τρεις μας τώρα;»

«Πολύ ωραία» απάντησαν αυτοί με μία φωνή ενώ η Φαίη Σκορδά θέλησε να δικαιολογήσει την ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα:

«Ο Γιώργος ταξίδεψε στην Κρήτη για μια συνέντευξη με τον Τσιτσιπά που θα δούμε τη Δευτέρα» είπε και διευκρίνισε πως “δεν είναι τώρα στην εκπομπή γιατί υπήρχε ένας λόγος πολύ σοβαρός, όχι κάτι κακό και έπρεπε να φύγει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ