Γιώργος Ασημακόπουλος: Γιατί αποχώρησα από το “Πρωινό”

Στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το “Πρωινό” του AΝΤ1 αναφέρθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”. Ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να καταστήσει σαφές ότι ήταν μια απόφαση που πήρε ο ίδιος γιατί ήταν πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά του, καθώς και ότι ήθελε να επικεντρωθεί στα μαγαζιά του.

Όταν ρωτήθηκε αν θα αποχωρούσε σε περίπτωση που είχε περισσότερο χρόνο στην εκπομπή, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε: «Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και πάντα θα υπάρχουν. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτό. Μπορεί και να το σκεφτόμουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ελάχιστο χρόνο που μου έδωσαν να εμφανιστώ στην εκπομπή τους, αλλά όλα είναι πιθανά και στο μέλλον».

Πότε αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Πρωινό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της εκπομπής. Τα προβλήματα φέρονται να είχαν ξεκινήσει από την πρεμιέρα.

Η εφημερίδα ON TIME σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι το “κερασάκι” στην τούρτα ήταν η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο “Πρωινό”, και η απουσία του από το πάνελ, παρά το γεγονός ότι ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης. Μετά το τέλος της εκπομπής επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εκπομπής και ανακοίνωσε την απόφασή του.

Του ζητήθηκε να το ξανασκεφθεί, αλλά ο ίδιος ήταν ανένδοτος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήθελε εξ αρχής να αποσαφηνιστεί ο ρόλος του στο πλατό, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ