Φως στο Τούνελ: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη – Η παρέμβαση της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μετά τη σύλληψη δύο ατόμων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Αγγελική Νικολούλη: «Θυμάμαι το ισχυρό σοκ που δεχτήκαμε όταν μάθαμε ότι δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ»

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε εκείνα τα βράδια που συνόδευε τον Γιώργο Καραϊβάζ όταν συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη.

«Πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν εκεί, τότε που ήμασταν νέα παιδιά και φτιάχναμε τα όνειρά μας, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη ημέρα που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας. Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα», δήλωσε.

Η αναδρομή αυτή προκάλεσε την συγκίνηση της Αγγελικής Νικολούλη. «Συγκινήθηκα πολύ, ζωντάνεψες εκείνη την εποχή. Έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση, με συγχωρείτε», δήλωσε η δημοσιογράφος, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ ευχαρίστησε την αστυνομία, ενώ ελπίζει πως θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα όσοι ευθύνονται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Για εμένα δεν αλλάζει, ο Γιώργος θα λείπει, τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω», συμπλήρωσε.

«Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της. Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία», είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ