Φόνοι Στο Καμπαναριό: Η εξαφάνιση της Ηγουμένης φέρνει καταιγισμό εξελίξεων και ανατροπών

Μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε του Σαββάτου, η αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” επιστρέφει για μία τελευταία Παρασκευή, απόψε στις 21:00, στον Alpha και κρύβει ανατροπές και έναν ακόμα φόνο που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στις μοναχές.

Απόψε θα δούμε μια απειλή από το παρελθόν να τρομοκρατεί την Ηγουμένη Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) με αποτέλεσμα να το σκάσει μες στη νύχτα και να εξαφανιστεί. Η αδελφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) βρίσκεται σε απελπισία, καθώς από τη μία ψάχνει μάταια την Ηγουμένη και από την άλλη καλείται να σώσει τη Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) από τα χέρια του Καραΐσκου (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) που την έχει απαγάγει.

Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), έχοντας μάθει για την κλοπή της εικόνας και έχοντας πληροφορηθεί από τον πατέρα Φανούριο (Περικλής Αλμπάνης) για τη μυστηριώδη σχέση που κάποια μοναχή είχε με τον Πέτρο Αγγέλου, ψάχνουν κι εκείνοι την Ηγουμένη για απαντήσεις. Στα χνάρια της ηγουμένης βρίσκεται και ο Δημήτρης Καλογήρου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), που θέλει οπωσδήποτε την Ηγουμένη νεκρή.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Απόψε στις 21:00 και αύριο μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο στις 21:00 στον Alpha!

Δείτε το trailer

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ