Φόνοι Στο Καμπαναριό: H βραδιά στη «Ροζ Μπανάνα» θα μείνει σε όλους αξέχαστη – Με χορταστικό διπλό επεισόδιο αύριο

Σε σκοτεινά – ξεκαρδιστικά- μονοπάτια οδηγούνται η Ηγουμένη Μαρία και η αδελφή Αρσινόη στο απολαυστικό διπλό επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”. Αύριο στις 21:00, η βραδιά στη «Ροζ Μπανάνα» θα μείνει σε όλους αξέχαστη και θα φέρει ντόμινο εξελίξεων στην λύση του μυστηρίου ενώ μία από τις μοναχές πέφτει θύμα απαγωγής!

Στο 9o και 10ο επεισόδιο, θα απολαύσουμε την Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κι την αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) να περνούν το βράδυ στη Ροζ Μπανάνα και να μπλέκονται σ’ ευτράπελες καταστάσεις. Στην προσπάθειά τους να βρουν πληροφορίες για τον Αγγέλου έρχονται αντιμέτωπες με την αστυνομία και τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης), ο οποίος τις πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Μια απρόσμενη συνάντηση απ’ το παρελθόν της Ηγουμένης θα τη φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ λίγο αργότερα Καραΐσκος και Σταμάτης (Κώστας Μαγκλάρας) πλησιάζουν τον οίκο ευγηρίας, που φιλοξενούνται οι καλόγριες, έχοντας σκοτεινές προθέσεις.

Λίγες ώρες πριν απ’ την απαγωγή, οι έρευνες όλων προχωρούν πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ τον στόχο τους. Η Ηγουμένη και η αδερφή Αρσινόη, ξέροντας τα στοιχεία της εταιρείας του Καραΐσκου, κάνουν έφοδο με απρόσμενα αποτελέσματα. Πίσω τους η αδερφή Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη), έτοιμη να ανακαλύψει ότι οι μοναχές ψεύδονται γι’ ακόμα μια φορά. Καταπόδας, Καραΐσκος και Σταμάτης πάντα με άγριες διαθέσεις. Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) παίρνουν, από μια ανέλπιστη πληροφοριοδότη, στοιχεία για την εικόνα της Αγίας Θεοδούλης, ενώ ο πατήρ Φανούριος (Περικλής Αλμπάνης) μαθαίνει ότι ο Πέτρος ήταν ποδοσφαιριστής και βρίσκεται στο γήπεδο. Η μέρα όμως θα κλείσει τελικά αναπάντεχα για όλους…

Σε αυτό το χορταστικό διπλό επεισόδιο, θα απολαύσουμε πολλές guest εμφανίσεις από αγαπημένους ηθοποιούς όπως την Σοφία Παυλίδου στο ρόλο της Αλίκης, την Βάλια Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της Ιωάννας, στους ρόλους των χορευτών τους Ντάνιελ Νούρκα, Ρήγα Σκεπετάρη και Αιμίλιο Ράφτη, την ηθοποιό που έχει αφήσει εποχή με τους ρόλους της στη μικρή οθόνη, Καίτη Ιμπροχώρη, στο ρόλο της Κλαίρης ενώ τον γιο της, Δημήτρη, θα υποδυθεί ο αγαπημένος Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που έρχεται να φέρει «αναταράξεις» στην εξέλιξη της ιστορίας!

Δείτε sneak peek του επεισοδίου

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Αύριο και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Alpha!

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ