Φάρμα: Επιστροφές… καταστροφές – Οι παίκτες που μπαίνουν ξανά στο ριάλιτι πριν από τους ημιτελικούς

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά για τη “Φάρμα“, η εβδομάδα της δεύτερης ευκαιρίας. Η πόρτα ανοίγει και γνώριμα πρόσωπα «εισβάλουν», διεκδικώντας ξανά μια θέση στον τελικό.

Επιστροφές… καταστροφές; Μια εβδομάδα πριν από τους ημιτελικούς, στη “Φάρμα” ξαναμπαίνουν οι: Μαίρη Μηλιαρέση, Δήμος Περπερίδης, Νίκη Χαντσαρίδου, Νεόφυτος Ηλία, Νάιρα Αλεξοπούλου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Αθανασία Τσουμελέκα, Αστρινός Χαραλαμπάκης.

Από τους 8 παίκτες που επιστρέφουν μόνο 4 θα συνεχίσουν στη “Φάρμα” και την επόμενη εβδομάδα, την εβδομάδα των ημιτελικών. Οι 4 παίκτες που έχουν παραμείνει στη “Φάρμα”, Μάνος Πανταζής, Φανή Χαλκιά, Βασίλης Λέντζος & Κουτσαβάκης, έχουν κερδίσει δικαιωματικά τις άλλες 4 θέσεις στην εβδομάδα των ημιτελικών.

Α. Διαδικασία θετική ψηφοφορία: Και οι 12 θα ψηφίσουν τον παίκτη που θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα.
Β. Διαδικασία αρνητική ψηφοφορία: Και οι 12 θα ψηφίσουν τον παίκτη που δεν θέλουν να προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα.
Γ. Διαδικασία αγώνισμα: Οι 6 παίκτες που θα παραμείνουν μετά τις δύο ψηφοφορίες θα αγωνιστούν και ο νικητής θα προκριθεί στην εβδομάδα των ημιτελικών, ενώ ο ηττημένος θα αποχωρίσει. Οι υπόλοιποι 4  θα αγωνιστούν ξανά σε δύο ζευγάρια, τα οποία θα ορίσει ο αρχηγός.
Δ. Διαδικασία αγώνισμα – ζευγάρια: Οι 4 αγωνίζονται σε δύο ζευγάρια. Νικητής κάθε ζευγαριού θα είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στις δύο νίκες.

Exit mobile version