Εξοργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο: Χυδαίο αυτό που έκανε

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια του “Ράδιο Αρβύλα” μετά τις αποκαλύψεις για τον επί χρόνια συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του πρώην συνεργάτη του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Η επιθυμία είναι σήμερα να πούμε κάποια ακόμα πράγματα, όχι γιατί έχουμε ξεπεράσει το σοκ. Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο ή φάρσα, το σοκ είναι χειρότερο. Με χαρά διαπίστωσα ότι κάποιοι μίλησαν για την ουσία αυτού του θέματος. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα αυτή, όχι εμείς και αν θα συνεχιστεί η εκπομπή» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

«Το θύμα είναι αυτή η κοπέλα, η οποία έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας από την πρώτη στιγμή που μάθαμε αυτά τα πράγματα, γιατί σκεφτόμαστε αμέσως δύο πράγματα. Το πρώτο  είναι να μπαίνουμε στη θέση της και τι μπορεί να έχει περάσει και να περνάει αυτή η κοπέλα και κάθε κοπέλα που είναι στη θέση της. Πόσο τραγικό, άνανδρο, ελεεινό, αισχρό, χυδαίο είναι αυτό; Είναι ένας βιασμός, που έχει οδηγήσει ανθρώπους στον θάνατο, γιατί κάποιος αποφάσισε να παραβιάσει την προσωπική τους ζωή και τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές. Πόσο χυδαίο είναι αυτό το πράγμα.

Το δεύτερο, το σκέφτεται κάθε γονιός και είναι τι θα γινόταν αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου. Σκέφτομαι αν αυτό το πράγμα γινόταν στην κόρη μου από έναν άνθρωπο που καθόταν δίπλα μου 14 χρόνια» πρόσθεσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αντώνης Κανάκης: «Μην νιώθεις καθόλου άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες νομικά»

«Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα – ούτε άλλη κοπέλα – και τώρα μαθαίνουμε για αυτά που πέρασε, τι έγινε, τι βίωσε και τι βιώνει. Την άκουσα να λέει ότι νιώθει άσχημα. Δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Μην νιώθεις καθόλου άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και πήγες και κινήθηκες νομικά όπως πρέπει. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για ό,τι χρειαστείς.

Επειδή μπήκες στην διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είχε πει ότι κανείς δεν γνωρίζει για αυτήν τη μήνυση, ούτε οικογένειά του, ούτε εμείς, θέλω να σου πω πόσο πολύ θα ήθελα και εύχομαι να μας έχεις βρει και να μας έχει πει τι έχει συμβεί όταν είχε συμβεί.

Όλο αυτό ας γίνει μια αφορμή για να γίνει μια συζήτηση πολύ έντονα αυτό το θέμα και να γίνουν αυτά που πρέπει προκειμένου μην βρεθεί ποτέ ξανά καμία κοπέλα, κανένα κορίτσι, κανένας άνδρας, κανένα αγόρι, κανένας άνθρωπος, κανένας σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: «Δεν γνωρίζαμε»

«Αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε – γιατί με πολλά μπορεί να διαφωνείτε μαζί μας – αλλά η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντί σας, η συνέπεια και η ακεραιότητά μας. Δεν τα διαπραγματευόμαστε» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και συμπλήρωσε: «Πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές, τόσο ηθοποιοί που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο, και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα προς τα έξω και να κάνουμε αυτές τις εκπομπές που κάναμε και αυτός να είναι δίπλα μου; Αλήθεια; Μπορεί κανένας να το πιστέψει αυτό;».

«Αν υπάρχει και ένας που το πιστεύει φοβάμαι ότι δεν είναι γονιός. Γιατί όταν μεγαλώνεις παιδιά και μαθαίνεις κάτι τέτοιο, το πρώτο πράγμα που σου συμβαίνει μέσα σου και παγώνει το αίμα σου είναι αν συνέβαινε αυτό το πράγμα στο παιδί μου, στο κορίτσι μου. Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι εμείς ξέραμε ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα και να μην με μαζεύαν εμένα μέσα γιατί και εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα;» κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ