Συγκλονίζει η γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: “Μου μπήκαν σκέψεις να δώσω τέλος στη ζωή μου”

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι αποκαλύψεις για revenge porn, δηλαδή για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η καταγγελία και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media οδηγήσαν τους συντελεστές του “Ράδιο Αρβύλα” στην απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ ο ίδιος με γραπτή δήλωσή του στην εκπομπή “Πρωινό” δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε “συγγνώμη”.

“Με εκβίασε συναισθηματικά”

Η πρώην σύντροφός του, που ήρθε αντιμέτωπη με αυτόν τον εφιάλτη, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση. Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι της μπήκαν σκέψεις να βάλει τέλος στη ζωή τους γιατί ένιωθε ¨ντροπή” και “προδοσία”.

“Πώς επανόρθωσε εμπράκτως; Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου… Συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα. Αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα”, ανέφερε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, στον Alpha.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, συγκλονίζει με τα λόγια της: “Ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν ήταν ειλικρινής. Δηλαδή η συγγνώμη ήταν προσχηματική, απλώς για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε κι άλλα βίντεο και σε εμένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα απ’ αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν. Με στεναχώρησε πάρα πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμη και τώρα”, είπε.

Όταν ερωτήθηκε, εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” απάντησε: “Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς”.

Στο μικροσκόπιο και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα στη μήνυσή της, η οποία κατατέθηκε το 2019. Όπως αναφέρεται σε αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, οι αναρτήσεις γίνονταν από το 2016 έως και το 2019. Αναφέρονται συγκεκριμένα 15 ημερομηνίες που έχουν γίνει οι συγκεκριμένες αναρτήσεις, χιλιάδων φωτογραφιών και πληθώρα βίντεο -τα οποία αναπαράγονται και σε άλλες ιστοσελίδες. Η δίκη είχε προσδιοριστεί για το 2021 αλλά ζητήθηκε αναβολή από την πλευρά του παρουσιαστή, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους υγείας και επαναπροσδιορίστηκε για τον Φλεβάρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, οι συνέπειες δεν είναι μόνο ποινικές -στην προκειμένη περίπτωση κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση-  είναι και διοικητικές. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει μπει και στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και σε αυτή την περίπτωση οι συνέπειες δεν είναι ποινικές, όμως, τα πρόστιμα που προβλέπονται είναι πολύ υψηλά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ