Ανέβηκαν οι τόνοι στο Happy Day – Πέταξε το ακουστικό ο Φραγκολιάς

“Αυτό τώρα πιστεύετε ότι είναι δημοσιογραφία;” είπε έντονα ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day αναφερόμενος σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Μαριάννα Τουμασάτου για κρίση στον γάμο της.

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θέλησε να απαντήσει σε ρεπόρτερ σχετικά με το αν, πως και πότε πέρασε κρίση στον γάμο της γεγονός που σχολίασε η παρέα του Happy Day. Οι τόνοι ανέβηκαν καθώς δύο μέλη της παρέας ήταν υπέρ και δύο κατά αυτής της στάσης από την ηθοποιό.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς θεώρησαν απολύτως φυσιολογική και σεβαστή την άποψη της Μαριάννας Τουμασάτου να μην απαντήσει στον οποιοδήποτε για την προσωπική της ζωή. Κάτι, ωστόσο, που δεν φάνηκαν να συμμερίζονται πλήρως η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η Τουμασάτου τι έπαθε; Λες και κάτι την τσίμπησε! Αυτό που τα δημόσια πρόσωπα επιλέγουν τι θα τους ρωτήσουν και τι θα απαντήσουν… Μπορείς να πεις στον άλλον με ευγένεια ότι δεν θέλεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις. Με ευγένεια» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν επιλέγουν! Δεν θέλουν να απαντήσουν σε κάτι προσωπικό. Δεν υπήρχε επίθεση» απάντησε, με τη σειρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς. “Είναι το ίδιο που εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απίστευτα άκομψο να ρωτάς μια γυναίκα, «πότε θα μείνεις έγκυος;». Ακριβώς το ίδιο είναι και αυτό! Ειδικά σε αυτά τα τόσο προσωπικά ζητήματα, αν έχω περάσει κρίση στον γάμο μου, θα το μοιραστώ τώρα εδώ με εσάς ή με έναν άγνωστο άνθρωπο; Πως τολμάς να το ρωτάς;” συνέχισε ο Κώστας Φραγκολιάς με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντά:  “Εμένα με ρώτησες αν θέλω να ρωτάω αν σου άρεσε ο ρόλος σου;”

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Φραγκολιάς: Θα έκαναν σοβαροί δημοσιογράφοι στην Αμερική αυτές τις ερωτήσεις; Όχι αυτοί που τρέχουν με το μικρόφωνο…

Μεσσαροπούλου: Είσαι καλά; Τι λες καλέ; Είσαι καλά;

Φραγκολιάς: Μια χαρά είμαι!

Μεσσαροπούλου: Α, καλά…

Φραγκολιάς: Ειδικά στην Αμερική που πάνε αυτοί οι πονηροί δημοσιογράφοι έξω από τα εστιατόρια και ρωτάνε αυτά που ρωτάνε τα αγενή… Μαίρη μου, έχω κάνει εγώ ποτέ ερώτηση σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχω κάνει «αν έχει περάσει προσωπική κρίση στη σχέση του»;

Μεσσαροπούλου: Συγνώμη, είσαι δημοσιογράφος;

Φραγκολιάς: Μαίρη μου! Και σε βγάζω (από το ακουστικό)… Αυτό τώρα πιστεύετε ότι είναι δημοσιογραφία; Το να ρωτάς τον άλλον αν έχει περάσει προσωπική κρίση στη σχέση του και πότε θα μείνει έγκυος; Είναι αυτό δημοσιογραφία;

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.