Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο: “Είναι με τα καλά του;”

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την τελευταία ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Πώς αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου με τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος

Ο γνωστός ηθοποιός στη δημοσίευσή του αναφέρθηκε στην ακύρωση της μαθητικής παρέλασης, λόγω του εθνικού πένθους για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Ο Γρηγόρης Πετράκος μοιράζεται συχνά τις απόψεις του περί κορονοϊού με τους ακόλουθούς του στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά όμως, χωρίς να δείξει ίχνος σεβασμού στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, πήρε θέση για το θέμα της ματαίωσης της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι η απόφαση αυτή έχει στόχο να σβήσει την εθνική μας ταυτότητα.

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον ALPHA η παρουσιάστρια άφησε αιχμές κατά του Γρηγόρη Πετράκου, χαρακτηρίζοντας την ανάρτησή του ως προκλητική.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: “Είναι με τα καλά του ο Γρηγόρης Πετράκος; Φταίμε όλοι εμείς που το προβάλουμε. Μπορεί να θέλει να γίνονται αυτά, να αρέσκεται σε αυτή την προβολή. Είναι δυνατόν, όταν μια γυναίκα έχει πεθάνει από αυτή την παλιαρρώστια σε ηλικία 56 ετών, μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά για το θέμα που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια με το πρόβλημα υγεία της, είναι ένα σύμβολο από μια πολιτική οικογένεια, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι με τις πολιτικές πεποιθήσεις της.”

“Για εμένα ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έκανε την ωραιότερη κίνηση. Τι σχέση έχει η παρέλαση να συνδεθεί και να γίνει προς τιμήν της; Καμία σχέση. Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά; Τι ακούει σπίτι;”, πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια επισήμανε την άκαρπη προσπάθειά της να φιλοξενήσει τον ηθοποιό στο πλατό της εκπομπής της. “Τον πήραμε τηλέφωνο και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή, για να μας πει ποια είναι η λογική του και ποια η σκέψη του. Θέλω να κάτσει απέναντί μου…Όχι για να αρχίσω να τον βαράω και να τον πυροβολάω… Να του πω “βρε ‘συ Γρηγόρη μου, έχεις γυναίκα, μητέρα, κόρη, δεν συγκλονίζεσαι;”. Είναι σοκαριστικό.”, υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ