Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Νίκο Μπάρκουλη

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στην εκπομπή της την Μαρία Μπάρκουλη, η οποία μίλησε για την αρρώστια του Ανδρέα Μπάρκουλη και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του γιού της, Νίκου Μπάρκουλη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα” του ALPHA η παρουσιάστρια λύγισε, ακούγοντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια Μπάρκουλη τα χρόνια που νοσηλευόταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Τι συγκίνησε την Κατερίνα Καινούργιου

Όσον αφορά στο πώς βίωνε ο Νίκος Μπάρκουλης το γεγονός ότι ο πατέρας του χρειαζόταν να πηγαίνει στο νοσοκομείο, η μητέρα του είπε: “Ο Νίκος μου έλεγε μαμά, είμαστε οικογένεια και η οικογένεια δεν μπορεί να μένει χώρια, οπότε θα έρχομαι και εγώ”.

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπάρκουλη για τον γιο της “του Νίκου του άρεσε να ωραιοποιεί τις καταστάσεις για να μπορέσει να επιβιώσει και να αντέξει όλο αυτό”.

Η Μαρία Μπάρκουλη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο το παιδί της αντιμετώπιζε τις συγκεκριμένες δυσκολίες, μεταφέροντας τα λόγια του: “Mαμά τι ωραίο που είναι το νοσοκομείο, τι ωραίο που είναι το ασανσέρ – τα ωραιοποιούσε όλα, αρκεί να είναι κοντά στον πατέρα του”.

Όσο ήταν ο πατέρας του στο γηροκομείο, ο Νίκος Μπάρκουλης εργαζόταν για να τον βοηθήσει. “Έφτιαχνα τους καφέδες στα μνημόσυνα” εξομολογήθηκε ο νεαρός.

«Την τελευταία φορά που πήγε εντατική ο Ανδρέας, (το παιδί) ήταν μόνο του στο σπίτι, έβγαλε άφτρα στο στόμα και μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλη που βάζουν στους καρκινοπαθείς, για να μπορέσει να καταπιεί το παιδί έστω νερό”, αποκάλυψε η Μαρία Μπάρκουλη. “Έβλεπε οδηγίες πώς τηγανίζουν τα αυγά για να μπορέσει το παιδάκι μου να επιβιώσει”, πρόσθεσε.

“Στο σχολείο δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ το παιδί, τον έκλειναν στην τουαλέτα και τον έδερναν”, ανέφερε η Μαρία Μπάρκουλη. Συνέχισε, λέγοντας: “Με ειδοποιούν μία ημέρα και το παιδί μου πάω και το βλέπω γυμνό από τη μέση και πάνω, γιατί τον είχαν ξεγυμνώσει και τον έσερναν στο προαύλιο μέσα στο χιόνι”.

“Πάντα με κατηγορούσαν, πάντα ήμουν το επίκεντρο. Σε όλα έφταιγα εγώ. Έδωσα τη ζωή μου όλη”, είπε με έντονη συναισθηματική φόρτιση η Μαρία Μπάρκουλη.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Νίκο Μπάρκουλη

Η Κατερίνα Καινούργιου, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της απολογήθηκε λέγοντας: “Συγγνώμη που συγκινούμαι, απλά γνωρίζοντας τον Νίκο και μιλώντας με τον Νίκο Κοκλώνη, επειδή έχουν κάνει πολλές κουβέντες για το πόσο δύσκολα έχει περάσει, τον θαυμάζω πάρα πολύ.

Θαυμάζω ένα αγόρι που από τόσο μικρό έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια, μια έννοια που νομίζω ότι πολλές φορές με τους σημερινούς ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε ξεχάσει”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ