Εύη Βατίδου: Το on air ξέσπασμά της – «Να σταματήσετε να λέτε και να αφήνετε υπονοούμενα»

Η Εύη Βατίδου ξέσπασε σήμερα (15/11) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τα όσα ακούγονται για το περιστατικό που έγινε στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου (11/11). Το πρώην μοντέλο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και τόνισε ότι δεν υπήρξαν προηγούμενα με το ζευγάρι με το οποίο συνέβη το επεισόδιο.

«Ποιος είναι αυτός που κάθεται και λέει στο πάνελ για τα προηγούμενα; Και ποιοι είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν και μιλάνε για προηγούμενα; Βλέπετε εσείς στο βίντεο κανένα προηγούμενο; Όποιος μιλά για τα προηγούμενα, θα πρέπει να αποδείξει για τα προηγούμενα. Και ο κύριος ο οποίος επιτέθηκε στο αυτοκίνητό μου και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι.

Όποιος μιλάει για προηγούμενα να πάει να φέρει τα βίντεο του προηγούμενου. Από τη στιγμή που υπάρχει κατάθεση στην αστυνομία, από τη στιγμή που υπάρχει ανάκριση, από τη στιγμή που υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία, δεν έχει καταγραφεί κανένα προηγούμενο, ούτε επόμενο» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου, εμφανώς εκνευρισμένη.

Στη συνέχεια το πρώην μοντέλο ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για οποιαδήποτε παράβαση ή διαπληκτισμό. Δεν του είχα ξαναμιλήσει. Τώρα, αν θέλει να συνεχίσει να λέει αυτά που θέλει να λέει, δεν με ενδιαφέρει. Να σταματήσετε κι εσείς να λέτε και να αφήνετε υπονοούμενα. Αφήσατε υπονοούμενα όταν είπατε για προηγούμενα».

«Θα έρθουν υπόλογοι απέναντί μου στα ελληνικά δικαστήρια»

«Αυτά τα πράγματα που ακούγονται για εμένα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Κι αυτοί όλοι θα έρθουν υπόλογοι απέναντί μου στα ελληνικά δικαστήρια. Και κάτι που δεν έχει πει κανένας σας, και δεν του δίνετε καμία έμφαση και μου κάνει τρομερή εντύπωση, είναι πώς είναι δυνατόν μετά απ’ όλο αυτό εγώ να έχω περάσει 2 ημέρες στο αυτόφωρο κι αυτός να έχει αφεθεί ελεύθερος και όχι μόνο να έχει αφεθεί ελεύθερος, να κατηγορούμαι για κακούργημα;

Που αυτό σημαίνει ποινή και 5 και 10 χρόνων. Για ποια αιτιολογία και για ποιο αδίκημα; Κι επειδή η άλλη πλευρά ισχυρίζεται; Κι εγώ ισχυριζόμουν, αλλά εγώ αυτά που ισχυριζόμουν εσείς τα βλέπετε, γιατί συνεχίζετε να μιλάτε για προηγούμενα; Τι προηγούμενα έχω εγώ μ’ αυτούς; Αν έχετε κάποιο στοιχείο ένδειξης προηγούμενου, θέλω να μου το πείτε» τόνισε.

«Τους χασοδίκηδες θα τους πάω στον δικηγορικό σύλλογο»

«Η άλλη πλευρά ισχυρίζεται… Τους δικηγόρους τους, τους χασοδίκηδες θα τους πάω στον δικηγορικό σύλλογο όλους τους και θα τους κάνω αναφορές. Η πλευρά που ισχυρίζεται ό,τι ισχυρίζεται πρέπει να αποδεικνύει αυτά που ισχυρίζεται. Επίσης αν ο κύριος αυτός για την οποιαδήποτε παράβασή μου, που δεν είναι αστυνομία αυτός, έχει κάνει έστω και μία κλήση στην αστυνομία, πριν χειροδικήσει θα πεις «Άντε έκανα και κάτι»» πρόσθεσε.

Ακόμα, η Εύη Βατίδου σημείωσε ότι: «Εγώ έκανα 17 κλήσεις στο 100 και ξέρω, θα γυρίσετε να μου πείτε τώρα ότι δεν ξέρω να παίρνω το 100. Δεν απαντήσανε ποτέ! Εγώ το έχω καταθέσει αυτό στον ανακριτή και τα στοιχεία. Έχει καλέσει αυτός την αστυνομία για την οποιαδήποτε προηγούμενη συμπεριφορά μου;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ