Emily in Paris: Μπαίνει στη σειρά η Σαμάνθα Τζόουνς του Sex and the City;

Μπορεί η Σαμάνθα Τζόουνς του “Sex and the City” να μην συνέχισε στο “And Just Like That“, αλλά οι θαυμαστές επιμένουν ότι ο αγαπημένος τηλεοπτικός χαρακτήρας θα μπορούσε να μάς… καλημερίσει σύντομα από τη νέα αγαπημένη σειρά “Emily in Paris”.

Μάλιστα, οι θαυμαστές κατακλύζουν τα social media με εικασίες ότι η ηθοποιός θα λάβει μέρος στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς.

Υπενθυμίζεται πως τόσο το “Sex and the City” όσο και το “Emily in Paris” δημιουργήθηκαν από τον τηλεοπτικό παραγωγό Ντάρεν Σταρ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ένα crossover χαρακτήρων θα μπορούσε να είναι στα σχέδιά του. Η Κιμ Κατράλ απέρριψε τη συμμετοχή της στο “And Just Like That” καθώς οι φήμες κάνουν λόγο για διαμάχη της Κιμ Κατράλ με τις συμπρωταγωνίστριές της, ιδιαίτερα τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

sex and the city

Λογική θεωρείται η εξέλιξη, όπως αναφέρεται στα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι δύο επιτυχημένες γυναίκες των δημοσίων σχέσεων, Σαμάνθα και Έμιλι, να συναντηθούν για έναν καφέ και να κουβεντιάσουν για τη δουλειά τους. Επιπλέον, επισημαίνεται πως και οι δύο βρίσκονται στην Ευρώπη -καθώς η απουσία της Σαμάνθα από το “And Just Like That” εξηγήθηκε από το γεγονός ότι έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Παρίσι, όπου ζει η Έμιλι.

“Θα ήταν βαθιά χαοτικό και διασκεδαστικό αν ο Ντάρεν Σταρ προσλάβει την Κιμ Κατράλ για να γίνει το αφεντικό της Έμιλι, με το όνομα Σαμάνθα στην επερχόμενη σεζόν”, έγραψε ένας θαυμαστής της σειράς στο Twitter.

Βέβαια υπάρχει και το σενάριο, η Έμιλι να μετακομίσει στο Λονδίνο στην τρίτη σεζόν, ακολουθώντας τον Βρετανό που ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν κι εκεί να συναντήσει τη Σαμάνθα Τζόουνς.

Βέβαια, τις φήμες πυροδότησε η ίδια η Κιμ Κατράλ όταν τον Σεπτέμβριο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει στο πλευρό της Πατρίτσια Φιλντ, η οποία ήταν η ενδυματολόγος του “Sex and the City” και τώρα ντύνει τους πρωταγωνιστές της “Emily in Paris”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ