Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά… ενός έτους

Δίδυμα στην Καλιφόρνια γεννήθηκαν με διαφορά… έτους. Η Αϊλίν και ο Αλφρέντο γεννήθηκαν με 15 λεπτά διαφορά. Αυτό που κάνει, ωστόσο, τόσο ξεχωριστή την περίπτωση αυτή των διδύμων είναι ότι η Αλφρέντο γεννήθηκε στην εκπνοή του 2021 και η αδελφή του στο πρώτο λεπτό του 2022. Οπότε θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους διαφορετική ημέρα, διαφορετικό μήνα και διαφορετικό χρόνο!

Η Αϊλίν Γιολάντα Τρουχίγιο γεννήθηκε ακριβώς πάνω στα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς του 2022 ενώ ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 23.45 στις 31 Δεκεμβρίου 2021 ήρθε στη ζωή ο Αλφρέντο Αντόνιο Τρουχίγιο.

Η περίπτωση να γεννηθούν δίδυμα με διαφορά ενός έτους είναι μία στα 2 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία.

Είναι τρελό που είναι δίδυμα και έχουν διαφορετικά γενέθλια, είπε σε δήλωσή της η μητέρα Φατίμα Μαδριγάλ. “Εξεπλάγην και ενθουσιάστηκα που η Αϊλίν γεννήθηκε τα μεσάνυχτα” πρόσθεσε.

H Aϊλίν γεννήθηκε 2,3 κιλά ενώ ο αδελφός της 2,766. Και τα δύο βρέφη χαίρουν άκρας υγείας. Έχουν άλλα τρία αδελφάκια, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι.

Η μαιευτήρας λέει πως “αυτός ήταν σίγουρα ο πιο αξιομνημόνευτος τοκετός της καριέρας μου. Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση να βοηθήσω στη γέννηση αυτών των βρεφών το 2021 και το 2022. Τι υπέροχος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά” σημείωσε η δρ. Άνα Αμπρίλ Αρίας.

Δίδυμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ