Ελένη Μενεγάκη: Για πότε ανανέωσε το τηλεοπτικό ραντεβού της

Νέο ραντεβού έκλεισε με το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Μενεγάκη.

Tελικά, η εκπομπή “Ελένη” θα κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

Μενεγάκη

Η Ελένη θα ξεφυλλίζει την ατζέντα της ημέρας, με lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Κοντά στην Ελένη Μενεγάκη θα είναι οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος.  Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου.

Ελένη: Η αιτία της αναβολής της πρεμιέρας στις 8/9

Η εκπομπή ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, η οποία, ωστόσο, την τελευταία στιγμή έγινε γνωστό πως αναβάλλεται.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και την κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η παρουσιάστρια όσο και το κανάλι έκριναν ότι η πρεμιέρα πρέπει να αναβληθεί κι έτσι η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην οθόνη την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ