Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με άμαξα με τη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην Κηφισιά με τη μικρή κόρη της, τη Μαρίνα, και απόλαυσαν μια βόλτα με την άμαξα του κ. Γιάννη, όπως η ίδια η παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε δύο φωτογραφίες από τη βόλτα της. Στη μία η Μαρίνα περιμένει στην άμαξα για να πάει βόλτα και στη δεύτερη η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο πλευρό του αμαξά.

Όπως έγραψε στη λεζάντα η γνωστή παρουσιάστρια: “Ένα ζεστό πρωινό του Σαββάτου σαν το σημερινό, ήταν ιδανικό για βόλτα με την άμαξα του κ. Γιάννη στην Κηφισιά! Όταν ήταν μικρά και τα μεγαλύτερα παιδιά μου, όλα ήθελαν βόλτα με την άμαξα… αλλά θυμάμαι κι εμένα μικρή να το ζητάω από τη μαμά μου τα καλοκαίρια στην Κάρυστο!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή στην τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την απόφασή της να επιστρέψει στην τηλεόραση: “Γενικά λειτουργώ με το ένστικτο, είμαι παιδί της λογικής, αλλά το ακούω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή 1η Ιουλίου, είχα όλη τη συγκίνηση του “γεια σας”, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε, χωρίς όμως πραγματικά να είχα αφήσει το περιθώριο στα υπόλοιπα κανάλια ότι θα κάνουμε μια συζήτηση και βλέπουμε. Όποιος και να με κάλεσε είπα πως ό, τι ακούσατε είναι αλήθεια” τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Αναφερόμενη στη χρονιά που απουσίασε από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια είπε ότι “ήταν μια χρονιά περίεργη, ιδιαίτερη και διαφορετική για όλους μας”. Εμένα τα σχέδιά μου ήταν στο τι θα έκανα… Τώρα από εκεί και πέρα”, ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε που δεν… έκανε τελικά, απάντησε:

“Ήθελα πάρα πολύ να ταξιδέψω, ήθελα πολύ να υποδεχτώ και εγώ τα παιδιά μου στο σπίτι μου μέσα σαν μαμά. Ήθελα να πάω εκδρομές με τα παιδιά και με τον σύντροφό μου. Ήθελα να κοιμηθώ, ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το κάνω. Ήθελα να κάτσω στο κρεβάτι χωρίς να σκέφτομαι. Ήθελα να δω τους φίλους μου που όλοι μου έκαναν παράπονα ότι σαν τους σνόμπαρα όλους, ότι σαν ήμουν εγώ που δεν μπορούσα να ακολουθήσω. Που ακόμα κι αν ο άνθρωπός μου, ήθελε εγώ δεν μπορούσα. Κι όσες φορές το έκανα δεν ήμουν καλή παρέα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, ήμουν λίγο βαρετή. Ήθελα να κάνω πράγματα καθημερινά, όχι κάτι ιδιαίτερο και σπουδαίο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ