Ελένη Μενεγάκη: To Πρω1νό σχολιάζει τη λιτή ανακοίνωση του Alpha για το τέλος της συνεργασίας

Τη λιτή ανακοίνωση του Alpha για το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη έπειτα από 15ετή συνεργασία σχολίασαν στο Πρω1νό. “Λιτό και απέριττο” είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Άρη Καβατζίκη να συμφωνεί και να προσθέτει “δεν ξέρω τι θα μπορούσε κανείς να γράψει σε μια στιγμή αποχαιρετισμού. Θα μπορούσε να γίνει ένα δακρύβρεχτο δελτίο Τύπου; όχι!”. Η Φαίη Σκορδά επεσήμανε: “Επειδή πολλά τα χρόνια και έχουμε ασχοληθεί και σαν εκπομπή και πιο πριν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, έχουν υπάρξει και πιο λιτές αποχωρήσεις ‘ευχαριστούμε τη Φαίη ΣΚορδά, καλή συνέχεια” για να μην πούμε ονόματα”.

“Εγώ θεωρώ το να γράφεις δύο γραμμές για μία παρουσιάστρια όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, καλύτερα μη γράψεις τίποτα. Το θεωρώ υποκριτικό που συμβαίνει τώρα γιατί ξέρουμε όλοι και αν με ρωτάτε… ότι για να φεύγει η Ελένη Τετάρτη και να μην κάθεται μέχρι την Παρασκευή για δύο μέρες, που λήγει το συμβόλαιό της σήμερα, σημαίνει ότι φεύγει στραβωμένη με τον Alpha, άρα να μην της φέρθηκε καλά ο Alpha” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Συμφωνώ, εγώ θεωρώ ότι πρέπει να είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και είναι ανθρώπινο. Σίγουρα υπάρχει μέσα και μια παράμετρος που αφορά στα οικονομικά και τη γνωρίζουν οι δύο πλευρές. Από την άλλη όμως σαφώς και φεύγει, ή πήρε για εμένα την απόφαση να φύγει, επειδή η συμπεριφορά δεν ήταν αυτή που θα περίμενε. Επειδή δεν θέλουν άλλο κάποια προγράμματα να είναι προσωποκεντρικά; Επειδή δεν θέλουν να στηρίζονται σε πρόσωπα που έχουν μια λάμψη και είναι οι σταρ της Ελλάδας και θέλουν αυτό να το γειώσουν;” αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σημειώνει: “Ας υποθέσουμε ότι δεν την ήθελε ο Alpha, πιστεύεις αυτό είναι το πρόβλημά της; Εγώ θεωρώ πως πρόβλημά της είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς”.

“Και ο Καλημέρης αυτό είπε. Δεν είπε ότι το γνωρίζει από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη” επεσήμανε η Φαίη Σκορδά.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε: “Ας δούμε τα γεγονότα, πρώτον, το κανάλι βγάζει την τελευταία ημέρα και δεν ανακοινώνει ότι τρεις μέρες θα ζήσουμε τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής, ότι θα κάνουμε ένα αφιέρωμα για να αποχαιρετίσουμε τη μεγάλη σταρ του καναλιού και δεύτερο η Ελένη Μενεγάκη τώρα τρεις μέρες αποχαιρετά συνεργάτες, αποχαιρετά καλεσμένους φέρνει στο πλατό πρώην συνεργάτες. Για το κανάλι είναι πολύ φειδωλή”.

Δείτε το βίντεο από το gossip-tv.gr

Exit mobile version