Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε πώς φλερτάρει μέσω των social media – ΒΙΝΤΕΟ

Όρεξη για χιούμορ είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ελένη” αποκάλυψε με ποιον τρόπο επικοινωνεί και φλερτάρει μέσω των social media.

«Αν μου κάνει μια κοπέλα 6-7 likes, θα την ακολουθήσω καταρχάς και μετά θα της κάνω χειροκροτηματάκι» αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Να σας πω μια προσωπική εξομολόγηση; Όταν άρχισα να κάνω αλλού likes, άρχισα να απομακρύνομαι από την τότε σχέση μου. Μα όντως είναι πονηρό το θέμα, άμα κάνεις likes σε μια άγνωστη κοπέλα, σου στέλνει μήνυμα και σου λέει τι θέλει αυτός» συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μετά μιλάτε σε μηνύματα. Δεν βγαίνουμε από το σπίτι μας. Έχουμε και κορονοιό. Τα φλερτ γίνονται μέσα από εκεί. Δε βγαίνουμε έξω. Εδώ από μέσα. Στο δια ταύτα, τίποτα, καληνύχτα» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση του να φύγει από τον ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 επειδή δεν του έδωσαν τη δική του εκπομπή, αλλά λόγω της ανάγκης που ένιωθε να εξελιχθεί.

“Ο λόγος που πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον ΑΝΤ1 ήταν η ανάγκη μου να εξελιχθώ. Ο λόγος ήταν αυτός και μόνο. Δεν λειτουργώ σε καμία περίπτωση εκβιαστικά, στον εαυτό μου πολλώ δε μάλλον στους εργοδότες μου.

Αν κάνεις μέρα μέρα ξεχωριστά αυτό που κάνεις και το γουστάρεις, τότε είναι μονόδρομος το να εξελιχθείς και η επιτυχία προφανώς” είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Ουγγαρέζος ΑΝΤ1

“Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω βρει τις ισορροπίες. Έχω βρει με τον εαυτό μου τις ισορροπίες, έχω βάλει το πρόγραμμα μου, ξέρω τον Κούπερ μου, το σπίτι μου. Από κει και πέρα, αν με ρωτάτε για προσωπική ζωή, όχι δεν υπάρχει” ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής “Ελένη”, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μερικές ερωτήσεις στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την προσωπική του ζωή.

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη αναφερόμενη στην σχέση του γνωστού παρουσιαστή με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Στην αρχή που ο καθένας είχε πάρει τον χρόνο του, πήρα εγώ τον Κούπερ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ