Δημήτρης Καμπουράκης: Μετά το Open… πού; Αποκλειστικό

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Η απομάκρυνσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό Open σχολιάστηκε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και η ανακοίνωση τόσο του καναλιού όσο και του ίδιου του δημοσιογράφου έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

της Νάντιας Ρηγάτου

Ο δημοσιογράφος στην ανακοίνωσή του έκανε σαφή τον λόγο που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να μείνει εκτός του “Ώρα Ελλάδος” και μάλιστα στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση», δήλωσε ο δημοσιογράφος  και συνέχισε: «Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”».

«Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι τηλεθεατές που χρόνια τώρα τον έχουν ξεχωρίσει για τον αυθορμητισμό του και το ιδιαίτερο χιούμορ του μεταξύ όλων των υπολοίπων δημοσιογραφικών του ικανοτήτων απογοητεύτηκαν. Μια απογοήτευση που μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ…

Μπορεί όντως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Δημήτρης Καμπουράκης να ξεκουράζεται μόλις όμως πάρει το χρόνο του και δυναμώσει μάλλον θα επανέλθει σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.

Τις τελευταίες ώρες έφτασε στα αυτιά μου ότι ένα φλερτ που ακουγόταν πολύ έντονα πέρσι φαίνεται να αναζωπυρώθηκε.

Το action24 θέλει διακαώς να εντάξει στο δυναμικό του τον δημοσιογράφο και αν όλα πάνε καλά το νέο έτος δεν αποκλείεται η επιθυμία του καναλιού να πραγματοποιηθεί. Δεν μένει παρά να περιμένουμε κανά δυο μήνες…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ