Δημήτρης Γεωργαλάς: Πώς από τις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε στον Σασμό

O Δημήτρης Γεωργαλάς, μετά την επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“, συμμετέχει στη σειρά “Σασμός” του Alpha, που φαίνεται πως έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» μίλησε για τον ρόλο του Θανάση στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά αποκάλυψε και πώς πήρε τον ρόλο του Κώστα στον “Σασμό”.

Σασμός Άγριες Μέλισσες
Σασμός

Όπως σημείωσε “όλα ξεκίνησαν από την casting director των Άγριων Μελισσών, τη Μιράντα Ρωσταντή, η οποία με επέλεξε πέρυσι τον χειμώνα για τον ρόλο του Θανάση, του συζύγου της Μαρίας Μαδούρου, που δολοφονήθηκε από τον Βόσκαρη.

Αυτός ο δραματικός ρόλος έγραψε στις καρδιές των τηλεθεατών και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Ο ρόλος του Θανάση ήταν το βήμα για το παρακάτω”, είπε και πρόσθεσε:

“Η Μιράντα Ρωσταντή έκανε το κάστινγκ και για τον Σασμό, οπότε μου ζήτησε και πάλι να κάνω δοκιμαστικό για τον Κώστα, τον φορτηγατζή, τον καντινιέρη που έχει μπλέξει άσχημα στη ζωή του”.

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς εμφανίστηκε στις “Άγριες Μέλισσες” στο πλευρό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Γεωργαλάς
Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες με τον Δημήτρη Γεωργαλά και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Ελένης και ζητούσε να τιμωρηθεί ο Μάνος Βόσκαρης για όσα βασανιστήρια της έκανε όσο εκείνη βρισκόταν στη φυλακή.

Ο Θανάσης (Δημήτρης Γεωργαλάς), ο σύζυγος της Μαρίας, άλλης μίας κακοποιημένης γυναίκας από τον ίδιο άντρα, ζητούσε το ίδιο, με όποιο κόστος. Οι δυο τους είχαν δώσει τα χέρια, αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τη δικαίωση, όσο δύσκολος κι αν ήταν ο δρόμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ