Διακοπές 5* στην Καλαμάτα με το enikos.gr

Το enikos.gr προσφέρει ένα υπέροχο τριήμερο για δύο άτομα, στο καταπληκτικό 5 αστέρων Buca Beach Resort στην Καλαμάτα.

 

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για το υπέροχο ταξίδι.

 

Τo Buca Beach Resort στην Καλαμάτα καταλαμβάνει μια έκταση 35.000m², στην οποία ξεδιπλώνονται πολυτελέστατα 53 δωμάτια & σουίτες. Τα δωμάτια και οι σουίτες αυτές, με πανοραμική θέα στη θάλασσα ή στον κήπο, σε συνδυασμό με τις άψογες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, εγγυώνται πως οι διακοπές σας εδώ θα είναι μία μοναδική εμπειρία.

Με άπλετο φυσικό φως, και προσφέροντας ανοιχτούς, ευάερους και φιλόξενους χώρους, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλαμάτα προκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν κάθε στιγμή τους εκεί. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων συνδυάζει εκπληκτικό σχεδιασμό με μινιμαλιστικά στοιχεία, κομψές γραμμές και μοναδική δομή.

Με λευκές και γκρι αποχρώσεις στο παρασκήνιο, το πολυτελές ξενοδοχείο συνάδει με αρμονία με το φυσικό περιβάλλον – τις μπλε αποχρώσεις της θάλασσας και τη χρυσή αμμουδιά.

Όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου είναι μοναδικά και επιδέξια σχεδιασμένα, προσφέροντας τις πιο εκλεπτυσμένες ανέσεις. Ευρύχωρα και άνετα δωμάτια, διακοσμημένα με φωτεινά χρώματα, προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια για μια αξέχαστη εμπειρία.

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για το υπέροχο ταξίδι.

 

 

Όροι και πληροφορίες ΕΔΩ.

Χρέωση αποστολής στο 54991:1,24 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | ΑSA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ