Αθλητικός μαραθώνιος στον Real Fm

Μια νέα αθλητική εκπομπή ξεκινά στον Real Fm. Από το Σάββατο 17 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 18.00 ως τις 22.00 ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης παίζει μπάλα και βάζει σπουδαία γκολ.

O Παύλος Παπαδημητρίου, ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και ο Παναγιώτης Περπερίδης, μαζί με την δυνατή ομάδα του pamesports.gr σας περιμένουν σ’ έναν αθλητικό μαραθώνιο που θα περιλαμβάνει:

   – Live τα παιχνίδια της Superleague, με την ανάλυση, και τον σχολιασμό τους, αλλά και κριτική των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.

   – Το τρίτο ημίχρονο όλων των αναμετρήσεων με κάλυψη του ρεπορτάζ την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην καρδιά των γεγονότων!

   – Προτάσεις για τους αγώνες του στοιχήματος και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για την εξέλιξη των σκορ.   

 Ενημέρωση για όλα τα αθλήματα (με έμφαση στο μπάσκετ), με τα αποτελέσματα όλων των πρωταθλημάτων και τις καλύτερες αναμετρήσεις live!

Στο στούντιο θα φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα τα πιο hot πρόσωπα του αθλητισμού και όχι μόνο! Στα μικρόφωνα του σταθμού οι πρωταγωνιστές όλων των αναμετρήσεων! Κι ακόμα διαγωνισμοί, δώρα και επικοινωνία με τους ακροατές στην πιο καυτή αθλητική ζώνη, την ώρα που τα πάντα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για να ενημερωθείτε πρώτοι, έγκυρα και με άποψη για τα αθλητικά δρώμενα του σαββατοκύριακου συντονιστείτε από τις 18.00 ως τις 22.00 στους 97,8.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ