Αντώνης Βαρδής-Σήμερα με τη Realnews η συλλογή με τα 3cd που επιμελήθηκε ο γιος του Γιάννης

Αντώνης Βαρδής-Σήμερα με τη Realnews η συλλογή με τα 3cd που επιμελήθηκε ο γιος του Γιάννης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Σήμερα με τη Realnews τα μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου συνθέτη. Μία μοναδική συλλογή που επιμελήθηκε ειδικά για τη Realnews  ο γιος του, Γιάννης Βαρδής. Μη χάσετε την κασετίνα και με τα 3cd.

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ.

Μέσα στη 3πλή κασετίνα θα διαβάσετε και λίγα λόγια που έγραψε ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του. Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

“Αυτή η κασετίνα, ήταν να κυκλοφορήσει όταν όλα ήταν καλύτερα. Τα γεγονότα μάς πρόλαβαν. Επιμελήθηκα λοιπόν τη συλλογή  με πολύ πόνο, συγκίνηση αλλά και θαυμασμό, βλέποντας και ακούγοντας ξανά τις δημιουργίες και τις μελωδίες που μας χάρισε  τα τελευταία χρόνια. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη. Ξέρω όμως πως θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιλογές που έκανα γιατί λειτούργησα με το δικό του σκεπτικό που γνωρίζω τόσο καλά. Θεωρώ πως το έργο του έχει περάσει εδώ και δεκαετίες στο DNA κάθε Έλληνα γιατί είχε το χάρισμα να σε αγγίζει στην ψυχή. Σας το παραθέτω λοιπόν. Ο Αντώνης θα μείνει εδώ για πάντα στις καρδιές μας και θα μας σφυρίζει μελωδίες όπως εκείνος ξέρει: κρατώντας μια πένα, μια κιθάρα και ένα χαμόγελο”.

Γιάννης  Βαρδής

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ανατολίτικη Κουζίνα. Ένα νόστιμο και πικάντικο βιβλίο με 85 συνταγές από τους καλύτερους Τούρκους Σεφ.

Δείτε το βίντεο με τις προσφορές της Realnews:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.