Ανδρέας Μικρούτσικος για Μαρία Σολωμού στο «Fame Story» : «Και πολλά είναι τα 10 λεπτά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έκανε η Μαρία Σολωμού, με αφορμή την παρουσία της στο “Fame Story” ως δασκάλα. Μετά το τέλος των δηλώσεών της ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την παρουσία της στο ριάλιτι, καθώς και αυτά που είπε.

«Κάνω αυτή την δουλειά 17 χρόνια. Διδάσκω πάρα πολλά χρόνια. Τα αγαπώ τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τα λέω «παιδιά μου». Νιώθω μαμά. Εσείς είδατε ένα δεκάλεπτο, ένα τέταρτο ωφέλιμο από δυόμιση ώρες μάθημα, προφανώς και θα είδατε τα πιο εκρηκτικά σημεία. Δεν είμαι τρελή, δεν φωνάζω και όταν μαλώνω, μαλώνω με πάρα πολύ αγάπη.

Μου άρεσαν πολύ τα παιδιά, για κάποιο λόγο. Μου άρεσαν και τα παιδιά τα οποία είναι λίγο στην κοσμάρα τους, που δεν προσέχουν… Δηλαδή θα στεναχωρηθώ τώρα που θα φύγει ένας» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση «δείχτε παραπάνω». Και πολύ είναι τα δέκα λεπτά αν θες την γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα λοιπόν μία καθημερινή εκπομπή, γιατί ήταν της προηγούμενης μέρας , δεν μπορείς να έχεις παραπάνω

Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο. Ότι βγάλτε με παραπάνω. L’État, c’est moi, η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ. Ασ’ το, βρε Γιαννάκη. Επειδή δεν καταλαβαίνεις, είναι ανάγκη να σου το κάνω πενηνταράκια, να το κάνω εμετό; Είμαι σαφής».

«Στο αν μου αρέσει η Σολωμού. Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό show. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ