Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας»

Για τα κορίτσια που προβαίνουν σε αισθητικές παρεμβάσεις μίλησε η Μαρία Σολωμού στην podcast εκπομπή που έχει. Σήμερα στο «Πάμε Δανάη!» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, με την Δανάη Μπάρκα να αντιδρά.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος αντίστοιχα θα μπορούσε να πει “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια προσέθεσε πως: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…

Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας.

Δηλαδή νιώθω ότι ένας άνθρωπος που όντως κυνηγάει τη ζωή και την ζει με το κουτάλι, δεν είναι παράταιρο να κρίνει κάποιον από την εμφάνισή του;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ