Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε ο Νίνο από το Fame Story

Πρεμιέρα έκανε χθες (30/9) το Fame Story. Σήμερα (1/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν παρουσιαστής του προγράμματος στο παρελθόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε και τον λόγο που ο Νίνο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το show.

«Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, γιατί έφυγες, και λέει: θα το πω μέσα. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέφερε πως: «Είναι πολύ απλό γιατί μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Του έλεγα, του έλεγα και τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει “Ανδρέα επειδή μας έχετε δώσει την δυνατότητα να μιλάμε με έχει πάρει τηλέφωνο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά”. Του λέω “Φύγε τώρα και σε καλύπτω”».

«Τι να του πω; Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα έπαιρνε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου, δεν το είπα στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο. Είπα παιδιά δεν αντέχει άλλο, του έδωσα τις ευλογίες μου και έφυγε» πρόσθεσε.

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Η παραγωγή νόμιζε ότι απέτυχα να τον πείσω και είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι απέτυχα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ