Ανατροπή: Η Πάνια γίνεται πενθήμερη για να χωρέσει το Booth

Οι αλλαγές στον προγραμματισμό του Open δεν έχουν τελειωμό.

Νάντια Ρηγάτου

Μπορεί η Αννίτα Πάνια να βγήκε στον αέρα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σε ζωντανή μετάδοση, μέχρι σήμερα όμως δεν έχει ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Κι ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να βγαίνει Δευτέρα με Παρασκευή μαγνητοσκοπημένη και τα Σαββατοκύριακα μόνο live, στη συνέχεια πάρθηκε η απόφαση να βγαίνει live και τις καθημερινές καθώς κρίθηκε από την παραγωγή πιο συμφέρουσα λύση.

Ούτε όμως αυτό το σενάριο τελικά θα επικρατήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αποφασίστηκε η Αννίτα Πάνια να προβάλλεται 5 φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα Τετάρτη με Παρασκευή θα είναι μαγνητοσκοπημένη ενώ τα Σαββατοκύριακα θα συνεχίσει να μεταδίδεται live όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Μόλις χθες μαγνητοσκοπήθηκαν 3 επεισόδια «Next Please» τα οποία θα προβληθούν από Τετάρτη έως Παρασκευή ενώ όλα δείχνουν πως μια φορά την εβδομάδα θα πραγματοποιείται η εγγραφή των τριών επεισοδίων για το καθημερινό πρόγραμμα.

Ο λόγος που Δευτέρα και Τρίτη δεν θα προβάλλεται το “Next Please” είναι γιατί το κανάλι φιλοδοξεί μέσα στο Μάρτιο να εντάξει στο πρόγραμμά του το Booth για το οποίο αναζητούνται παρουσιαστές. Αξίζει να δούμε αν αυτός ο προγραμματισμός θα εφαρμοστεί ή εάν πάλι το Open θα αλλάξει τα σχέδιά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ