Άγριες Μέλισσες: Το ξέσπασμα των σεναριογράφων

Οι σεναριογράφοι της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” διαψεύδουν δημοσίευμα που έκανε λόγο για “αλλαγή πλεύσης” στο σενάριο του τρίτου κύκλου της σειράς με λιγότερες ιστορικές αναφορές και περισσότερες ερωτικές ιστορίες.

Η Μελίνα Τσαμπάνη μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook ξεκαθαρίζει τα εξής:

“Δεν συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί.

Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια”.

Άγριες Μέλισσες σεναριογράφοι

Το σχετικό δημοσίευμα για τις ‘Άγριες Μέλισσες”

Παράλληλα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία από το δημοσίευμα το οποία διαψεύδει. Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά:

Άγριες Μέλισσες

“Η εποχή που διαδραματίζεται η σειρά, είναι μια εποχή που ακόμη για πολλούς είναι πολύ νωπή στις μνήμες, η περίοδος της Χούντας στην Ελλάδα έχει καταγραφεί στην συνείδηση των Ελλήνων σαν μια περίοδος μαύρη για την σύγχρονη ιστορία που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.

Έτσι οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να αλλάξουν την πλοκή, να περιορίσουν τις ιστορικές αναφορές και να αναπτύξουν περισσότερο τις ερωτικές ιστορίες αλλά και τις αισθησιακές σκηνές των πρωταγωνιστών της σειράς, αφού γνωρίζουν καλά πως αυτό που θέλουν τελικά να δουν οι τηλεθεατές” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.