Άγριες Μέλισσες: Ράκος η Δρόσω μετά τα δυσάρεστα νέα – Βλέπει τη ζωή της να διαλύεται

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες” έχει αρχίσει και οι τηλεθεατές περιμένουν τα επόμενα επεισόδια με κομμένη την ανάσα.  Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν… 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας  (13/6), η παρέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκροτητή είναι καίρια, παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται. 

Ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται, τελικά, να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη.

Άγριες Μέλισσες: Δυνατό spoiler από τον παπα-Γρηγόρη

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και έδωσε δυνατό spoiler για τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“.

Όπως είπε ο παπάς των Άγριων Μελισσών, τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουνίου, ενώ το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί 7 Ιουλίου.

“Ο παπα-Γρηγόρης δεν είναι τόσο άγιος. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα, κρέμασέ τον στην πλατεία, γδάρε τον και ρίξε του αλάτι στις πληγές, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά” είπε αρχικά ο ηθοποιός.

“Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή που θα είμαστε πολλοί μαζί εκεί, και ζήτησαν οι περισσότεροι συνάδελφοι να μην την βάλουμε τελευταία σκηνή, γιατί δεν θα μπορέσουμε να την γυρίσουμε από το κλάμα. Βέβαια θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, δυστυχώς θα χάσουμε πολύ κόσμο και από τους δικούς μας. Οπότε να περιμένετε πολύ δύσκολες μέρες…” αποκάλυψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ερωτηθείς εάν πράγματι ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι της σειράς τρία φινάλε, προκειμένου να μην κυκλοφορήσουν spoiler για το τέλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, είπε: “Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Πρέπει να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια και να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει τελικά. Δεν πρέπει να το ξέρει κανείς”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ