Αγωγή σε παίκτρια του «The Voice»

Αγωγή σε παίκτρια του «The Voice»

Δεν είναι μόνο οι λαμπεροί κριτές οι καρέκλες που… στριφογυίζουν, οι «τυφλές» οντισιόν και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έχουν χαρακτηρίσει το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς, το «The Voice».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου «Secret» των Παραπολιτικών, οι παραγωγοί του talent show κατέθεσαν αγωγή εναντίον υποψήφιας παίκτριας, η οποία δεν κατάφερε να επιλεχθεί από κάποιον coach.

Οι παραγωγοί είναι Ολλανδοί και Αμερικάνοι, ενώ οι άνθρωποι του ANT1 εκτελούν απλώς εντολές. Επομένως, η 29χρονη Σταματίνα Καντά έχει να αντιμετωπίσει τους σκληρούς, ξένους παραγωγούς και την αγωγή, η οποία αναφέρει ότι «αθέτησε τον όρο του συμβολαίου με την παραγωγή, σύμφωνα με τον οποίο μέχρι την οριστική λήξη της μετάδοσης του show απαγορεύεται η εμφάνιση ή η συνέντευξη των συμμετεχόντων σε οποιοδήποτε ραδιοτηλεοπτικό ή έντυπο μέσο ή ακόμα και στο Ίντερνετ, εκτός του ομίλου ANT1».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παίκτρια όχι μόνο μίλησε σε εκπομπή άλλου καναλιού, αλλά «ανέφερε και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ανάμεσα σε άλλα πενήντα, σε λίστα που της δόθηκε περίπου μια βδομάδα πριν τα γυρίσματα».

Η αγωγή καταλήγει αναφέροντας ότι «επλήγη το κύρος αλλά και η αξιοπιστία του show, ενώ αποκαλύφθηκαν και δεδομένα που αφορούν την επιλογή των συμμετεχόντων».

Ο ANT1 δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, το οποίο εξετάζεται από τη νομική του υπηρεσία.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ