Ο Χάρης είναι ελεύθερος πια να παντρευτεί την αγαπημένη του Αναστασία, χάρη στον Αντρέα στο νέο επεισόδιο της σειράς “Άγιος Έρωτας” απόψε στις 21:00 στον Alpha.
Ο Κυριάκος καταρρέει μεθυσμένος στη σάλα του ξενοδοχείου, προκαλώντας αναστάτωση, και η Δέσποινα τον φροντίζει μέχρι να συνέλθει. Η Θάλεια, η Χλόη και ο Πέτρος καταφθάνουν ανήσυχοι και τον μεταφέρουν στο σπίτι, με τον Κυριάκο να αρνείται να εξηγήσει γιατί ήπιε τόσο.
Την ίδια στιγμή, η Ελένη, προτείνει στην Άννα να φύγουν για πάντα από τη Στέρνα, όμως η Άννα αρνείται. Η Ελένη συντετριμμένη, μην έχοντας αλλού να στραφεί, καταφεύγει στον πατέρα Νικόλαο.
Παράλληλα, ο Νικηφόρος, μετά από μια αποτυχημένη απόπειρά της Μάρως να αντιμετωπίσει τον Βαζούρα, παλεύει με την ταραχή που γεννήθηκε στιγμιαία μέσα του για κείνη.
Στο μεταξύ, ο Παύλος παριστάνει στον πατέρα Νικόλαο τον μετανοημένο, όμως ο πατέρας Νικόλαος αρνείται να του δώσει συγχώρεση όσο δεν παραδίδεται για τα εγκλήματά του στη χωροφυλακή.
Παράλληλα, ο Χάρης παίρνει τη μεγάλη δικαίωση: το διαζύγιο του βγαίνει. Όμως, αυτός δεν είναι το μόνο ευχάριστο για την οικογένεια Βαρελά. Άλλο ένα απρόσμενα καλό νέο έρχεται και για τη Χριστίνα!
Δείτε το trailer
Δείτε αποσπάσματα
Νικηφόρος – Άννα
π. Νικόλαος – Χλόη – Ελένη
Χάρης – Αντρέας
