Πλήρως ανανεωμένο το Top10 του Netflix – Αυτή η σειρά κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Καινούρια εβδομάδα και το Top10 του ελληνικού Netflix έχει ανανεωθεί πλήρως. Μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκονται σε διακοπές, αλλά από ότι φαίνεται δεν αφήνουν το Netflix που αποτελεί έναν εύκολο τρόπο διασκέδασης.

Πολλές νέες σειρές και ταινίες “εισήλθαν” στο ελληνικό Top10. Στην κορυφή βρίσκεται η νέα σειρά δράσης Hit & Run, ενώ στη δεύτερη θέση είναι η νεανική σειρά “Outer Banks”, με νέα επεισόδια. Την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει η σειρά κινουμένων σχεδίων “Vivo”

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Car Masters: Από τη Μάντρα στη Χλιδή

Οι γεμάτοι ζωντάνια μηχανικοί του Συνεργείου Γκόθαμ επισκευάζουν κάθε λογής αυτοκίνητα και φορτηγά, αναβαθμίζοντάς τα σε τέτοιο βαθμό που θεωρούνται πλέον χρυσωρυχείο.

9. Δεν Ξεφεύγεις από την Αγάπη

Θέλοντας να ξεπεράσει μια ερωτική απογοήτευση και την κατάρρευση της καριέρας της, μια τραγουδίστρια πιάνει δουλειά σε ένα νησιωτικό θέρετρο όπου παντρεύεται ο πρώην της.

8. Sex/life

Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.

7. Απόηχος

Θέλοντας απεγνωσμένα να σώσει τον γάμο του, ένα νεαρό ζευγάρι μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων του, αλλά τρομερά γεγονότα αποκαλύπτουν την ταραγμένη ιστορία του σπιτιού.

6. The Good Doctor

Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάν προσλαμβάνεται σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των ασθενών και του προσωπικού.

5. UFO: Άκρως Απόρρητα Σχέδια στο Φως

Παρόλο που οι ισχυρισμοί για εξωγήινη επαφή έχουν αναιρεθεί εδώ και καιρό, πολλοί πιστεύουν ότι η ύπαρξη των ΑΤΙΑ δεν είναι απλώς πιθανή, αλλά βέβαιη.

4. Ο Τελευταίος Μισθοφόρος

Ένας πρώην μυστικός πράκτορας και νυν μισθοφόρος βγαίνει απ’ την κρυψώνα του για να σώσει τον γιο του που δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. Αλλά η πατρότητα τον δυσκολεύει.

3. Vivo
Ένα φιλόμουσο κινκατζού ξεκινά για το ταξίδι της ζωής του, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να παραδώσει ένα τραγούδι αγάπης για έναν παλιό φίλο.

2. Outer Banks – Νέα επεισόδια
Με διακύβευμα μια περιουσία σε χρυσό και τη μοίρα τους να απειλείται, τα Ψάρια βουτάνε σε επικίνδυνα νερά και σε ένα νέο μυστήριο παλεύοντας με παλιούς και νέους εχθρούς.

1. Hit & Run

Ένας άντρας ψάχνει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του και μπλέκεται σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών και ίντριγκας, από τη Νέα Υόρκη έως το Τελ Αβίβ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ