Netflix: Νέες αφίξεις στο Τop10 στην Ελλάδα – Ποια σειρά κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή σήμερα και το Top10 του Netflix στην Ελλάδα άλλαξε για τα καλά. Νέες ταινίες και σειρές, και νέα επεισόδια από επιτυχημένες σειρές προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη δημοφιλής streaming πλατφόρμα.

Η νέα ισπανική δραματική σειρά “Ποιος σκότωσε τη Σάρα” βρίσκεται στην κορυφή, ρίχνοντας στην 4η θέση την έτερη ισπανική σειρά “Sky Rojo”. Το “Ριβεντέιλ” επέστρεψε με νέα επεισόδια και “αναρριχήθηκε” στη 2η θέση, ενώ η νέα σειρά εποχής “Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ”, συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Σταθερές αξίες όπως το “The One” και το “Τζίνι και Τζόρτζια” για ακόμη μία εβδομάδα στο Top10.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Σε Μια Εβδομάδα

Σ’ αυτό το ευχάριστο μιούζικαλ, ένας προβληματικός έφηβος πηγαίνει σε μια θερινή κατασκήνωση και βρίσκει αναπάντεχα τον έρωτα, φίλους κι ένα μέρος όπου ανήκει.

9. Τζίνι και Τζόρτζια

Η ανέμελη Τζόρτζια και τα δύο της παιδιά, η Τζίνι κι ο Όστιν, μετακομίζουν βόρεια για να κάνουν μια νέα αρχή αλλά ανακαλύπτουν ότι το “ταξίδι” τους έχει πολλές λακκούβες.

8. Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης – 3η σεζόν

Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

7. Μυστική Υπηρεσία Ελέγχου ΜαγείαςΟ Χάνσελ και η Γκρέτελ του παραμυθιού, ως μυστικοί πράκτορες πλέον, πρέπει να επιστρατεύσουν τη μαγεία, την ευφυΐα και την ομαδικότητά τους για να βρουν έναν βασιλιά.

6. Ο Φλας – 7ος κύκλοςΈνας ειδικός εγκληματολόγος ξυπνάει από κώμα με απίστευτες νέες δυνάμεις και έρχεται αντιμέτωπος με δυνάμεις που απειλούν την πόλη σε μια σειρά δράσης με υπερήρωες.

5. The One

Ο έρωτας -και τα ψέματα- δεν έχουν σταματημό, όταν μια αναλύτρια DNA ανακαλύπτει μια μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και φτιάχνει μια καινοτόμα υπηρεσία γνωριμιών.

4. Sky Rojo

Ένα φονικό γεγονός σε έναν οίκο ανοχής οδηγεί τρεις γυναίκες, που τις στοιχειώνει το παρελθόν, σε ένα τρελό κυνηγητό, μακριά από τον νταβατζή τους και τους μπράβους του.

3. Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ

Μια παρέα ασυμβίβαστων ερευνά μια σειρά από μεταφυσικά εγκλήματα στο Βικτωριανό Λονδίνο, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του σκοτεινού συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

2. Ρίβερντεϊλ – 5ος κύκλος

Καθώς ασχολούνται με τα φλέγοντα θέματα σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια, ο έφηβος Άρτσι και η παρέα του μπλέκουν σε ένα σκοτεινό μυστήριο του Ρίβερντεϊλ.

1. Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να αποδείξει ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον φόνο της αδερφής του, ο Άλεξ προσπαθεί να αποκαλύψει περισσότερα για τον πραγματικό ένοχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ