Netflix: 20+1 σειρές για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο – BINTEO

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο που λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να βγούμε και να διασκεδάσουμε. Ευτυχώς το Netflix είναι εδώ και μας προσφέρει τις καλύτερες ταινίες και τις συναρπαστικότερες σειρές.

Αν ψάχνεις κάτι νέο για να “κολλήσεις” ή κάτι χαλαρό για να περάσει η ώρα σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το Netflix.

Netflix: 20+1 σειρές για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Λουπέν (Lupin)

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Bridgerton (Μπρίτζερτον)

Τα οκτώ αδέλφια της οικογένειας Μπρίτζερτον αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Εμπνευσμένο από τα επιτυχημένα βιβλία της Τζούλια Κουίν.

Cobra Kai

Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών “Καράτε Κιντ”.

Το Γκαμπί της Βασίλισσας (Queen’s Gambit)Δεκαετία του 1950. Σ’ ένα ορφανοτροφείο, ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

Το Βασίλειο (Kingdom)

Παράξενες φήμες για τον άρρωστο βασιλιά κυριεύουν ένα βασίλειο. O εστεμμένος πρίγκιπας είναι η μόνη ελπίδα κόντρα σε μια μυστηριώδη επιδημία που ταλαιπωρεί τον λαό.

Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο

Οι ανακριτές του Λονδίνου αντιμετωπίζουν υπόπτους στυγερών εγκλημάτων κάτω από το φως της λάμπας. Αν δεν αποκαλυφθεί η αλήθεια, η πίεση δεν σταματά.

Mindhunter

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, δύο πράκτορες του FBI διευρύνουν την επιστήμη της εγκληματολογίας εμβαθύνοντας στην ψυχολογία του φόνου και πλησιάζοντας αληθινά “τέρατα”.

Η OA

Εφτά χρόνια μετά την εξαφάνισή της από το σπίτι της, μια νεαρή γυναίκα επιστρέφει με μυστηριώδεις νέες ικανότητες και στρατολογεί πέντε αγνώστους σε μια μυστική αποστολή.

Σεξουαλική Αγωγή (Sex Education)

Χάρη στη θεραπεύτρια μαμά του, ο ανασφαλής Ότις ξέρει τα πάντα για το σεξ. Γι’ αυτό, η ατίθαση Μέιβ τού προτείνει να ανοίξουν μια σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας.

Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ (The Haunting of Hill House)

Μια διαλυμένη οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με αναμνήσεις που τη στοιχειώνουν από το παλιό σπίτι και τα όσα τρομακτικά συνέβησαν και τους έκαναν να φύγουν από εκεί.

Σκοτάδι (Dark)

Η εξαφάνιση ενός παιδιού οδηγεί τέσσερις οικογένειες σε ένα μανιώδες κυνήγι απαντήσεων, καθώς ξετυλίγουν ένα ασύλληπτο μυστήριο που απασχολεί τρεις γενιές.

Μαύρος Καθρέφτης (Black Mirror)Αυτή η σειρά επιστημονικής φαντασίας εξερευνά ένα διεστραμμένο, high-tech κοντινό μέλλον όπου οι μεγαλύτερες καινοτομίες και τα πιο σκοτεινά ένστικτα συγκρούονται.

Πάρε τον Μάνατζέρ μου

Σε ένα μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, οι ατζέντηδες πασχίζουν να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους και να σώσουν την επιχείρηση μετά από μια αναπάντεχη κρίση.

Το Στέμμα (The Crown)

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’ και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

Απίστευτο (Unbelievable) Μια νεαρή κατηγορείται ότι είπε ψέματα για έναν βιασμό και δύο γυναίκες ντετέκτιβ ερευνούν μια σειρά ανατριχιαστικά παρόμοιων επιθέσεων. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Μάστερ στο Τίποτα (Master of None)

Σ’ αυτήν τη βραβευμένη σειρά, ο ηθοποιός Ντεβ, η παιδική του φίλη Ντενίζ και μια ετερόκλητη παρέα φίλων διαχειρίζονται τον έρωτα, την καριέρα, κοινωνικά ζητήματα κ.ά.

La Casa de Papel

Οκτώ ληστές παίρνουν ομήρους και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, καθώς ένας αρχικακοποιός παρασύρει την αστυνομία να εκτελέσει το σχέδιό του.

Peaky Blinders

Μια διαβόητη συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919 έχει για αρχηγό τον άγριο Τόμι Σέλμπι που προχωρά ακάθεκτος χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Stranger Things

Όταν ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται, μια μικρή πόλη αποκαλύπτει ένα μυστήριο που εμπλέκει μυστικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα παράξενο κορίτσι

Narcos

Μια δραματική σειρά που περιγράφει την πραγματική ιστορία των διαβόητα βίαιων και πανίσχυρων καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας.

Ιδιωτική Προστασία (Bodyguard)Αφού συμβάλει στην αποτροπή μιας τρομοκρατικής επίθεσης, ένας βετεράνος καλείται να προστατεύσει μια πολιτικό που υπήρξε υποστηρίκτρια της σύγκρουσης στην οποία πολέμησε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ