MasterChef: Ανατροπή και αποχώρηση-έκπληξη – Άναυδοι οι παίκτες – ΒΙΝΤΕΟ

Με μία αποχώρηση-έκπληξη έληξε η διαγωνιστική εβδομάδα στο MasterChef. H Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και ο Παύλος μαγείρεψαν για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής. Οι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με πολλές παρασκευές. Το πιάτο αυτό ήταν “μπακαλιάρος με λαχανάκια Βρυξελλών, τοπιναμπούρ, chorizo και ζωμό γλυκοπατάτας”.

Ο Παύλος πέρασε πρώτος στον εξώστη, καθώς το πιάτο του ξεχώρισε στη βαθμολογία παίρνοντας ακόμα και 9/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη.

Η Κωνσταντίνα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ήταν πεπεισμένη πως θα αποχωρήσει εκείνη καθώς ανέφερε ξανά και ξανά πως είχε κακό αποτέλεσμα. Όμως υπήρξε η ανατροπή. Η Μαρίνα δεν είχε καθαρίσει καλά τα συστατικά του πιάτου, με αποτέλεσμα η guest chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη να βρει άμμο και μία πέτρα στο πιάτο της και συγκεκριμένα στη μπουκιά που έφαγε. Η Μαρίνα πήρε τη μικρότερη βαθμολογία από τους συμπαίκτες της και αποχώρησε από το MasterChef.

Η βαθμολογία της Μαρίνας:

Σωτήρης Κοντιζάς: 6/10

Πάνος Ιωαννίδης: 5/10

Κωνσταντίνα Φάκλαρη: 6/10

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: 5/10

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω από πολύ μικρή ηλικία αλλά δεν το βάζω κάτω!» είπε η Μαρίνα στους τρεις κριτές με βουρκωμένα μάτια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ