Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την “κόκκινη” ομάδα – Τα κλάματα και τα “καρφιά” -ΒΙΝΤΕΟ

Με το συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor, το οποίο τελικά είχε άρωμα γυναίκας καθώς, Ανθή Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη, θα δώσουν… μάχη για το ποια θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και ποια θα επιστρέψει σπίτι της.

Στο συμβούλιο φάνηκε πως οι κόκκινοι είχαν αποφασίσει για το δεύτερο άτομο που θα ψήφιζαν προς αποχώρηση και δεν ήταν άλλο από τη Σοφία Μαργαρίτη που συγκέντρωσε 8 ψήφους.

Με τη σειρά της η Καρολίνα Καλύβα που είχε ατομική ασυλία αποφάσισε για το καλό της ομάδας, όπως είπε, να υποδείξει τρίτο προς αποχώρηση την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση πήραν θέση για την ψηφοφορία με τη Σοφία να κάνει λόγο για «τσοπάνη στο μαντρί» που θεωρεί πως είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και την Ανθή Σαλαγκούδη να μετονομάζει το παιχνίδι από Survivor σε «γυρίζει την μπιφτέκα», ενώ η Μαριάνθη ήταν πιο ήπια στα σχόλια της.

Δείτε το συμβούλιο ψηφοφορίας:

Νωρίτερα ο Τζειμς Καφετζής σχολίασε την απόφαση των κόκκινων να μην αγωνιστεί η Ανθή, χαρακτηρίζοντας την ασέβεια προς το πρόσωπό της.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ