MasterChef: Τι έγινε στα παρασκήνια του τρέιλερ – Τι είπαν οι τρεις κριτές – ΒΙΝΤΕΟ

Με τον 5ο κύκλο επιστρέφει το MasterChef, που αναμένεται τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους, σύμφωνα με το τρέιλερ. Η “Φωλιά των Κου Κου” παρουσίασε όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια των γυρισμάτων. “Δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το ότι είμαι με τους άλλους δύο κριτές ή ότι είμαι δεμένος τόσες ώρες” αστειεύτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης ερωτηθείς για την αίσθηση να είναι τόσες ώρες δεμένος δίπλα στους άλλους δύο κριτές σε έναν καναπέ.

Όσο για το πρωτότυπο τρέιλερ ο ένας εκ των κριτών του MasterChef είπε: “Ο σκηνοθέτης μας μας έχει συνηθίσει στα τρέιλερ που είναι ιδιαίτερα έξυπνα και περίεργα καμιά φορά οπότε το περίμενα κάτι τέτοιο” ενώ σχετικά με τα σχοινιά που δεν είναι ακριβώς δεμένα είπε: “Από πίσω τα ενώνουμε, γιατί έχουμε πολλές σκηνές τα βάζουμε, τα βγάζουμε. Κάθε φορά που θα μας έδεναν θα χάναμε πολύ χρόνο, οπότε κάναμε μια πατέντα στο ενδυματολογικό και μας έκαναν αυτό το δέσιμο”

Για τη συμμετοχή των νικητών όλων των σεζόν του reality μαγειρικής στο Star είπε: “Τους το χρωστούσαμε να έχουν εκείνοι τον έλεγχο” γέλασε.

Ερωτηθείς αν τον καιρό που δεν είχαν γυρίσματα έστελνε ο ένας φαγητό στον άλλον, τόνισε: “Και ο Σωτήρης στέλνει φαγητό από το ντελίβερι κι εγώ στέλνω, οπότε τρώμε με εναλλαγές κάθε μέρα από τα εστιατόριά μας”

Αν έκλεβε ένα αντικείμενο από τον κάθε κριτή σημείωσε: “Θα έπαιρνα το κινητό του Λεωνίδα για να μην παίζει παιχνίδια στα διαλείμματα και επίσης θα έπαιρνα το κινητό του Σωτήρη για να μην μιλάει”.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε αστειευόμενος: “Κοιτάζω και τους δύο. Εκεί κάθονται απέναντι και χλευάζουν. Κοίτα τα πονηρά σαυρίδια πώς έρχονται!”. “Δεν με αφήνει να βάλω λάδι στο παιδί του” γέλασε καθώς όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν θέλει να τον κάνει νονό. “Δεν έxουμε βαφτίσει τα παιδιά, ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην Αριάνα, στον Κέντζι τη χρωστάμε, οπότε έχει ο καιρός”.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι τα τρέιλερ για το reality είναι πάντα περιποιημένα. Όσο για το γεγονός ότι αυτήν τη φορά δεν είναι ευνοούμενος σημείωσε:” Στα δύο προηγούμενα ήταν αδικημένοι σφόδρα οι δύο ψηλοί ομορφάντρες που έχουμε μαζέψει. Εντάξει, φτάνει”. Για να καταρρεύσει ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχει στην πλάτη του μία τσάντα που έχει τα πάντα. Του λες, “Σωτήρη, πόση είναι αυτή η απόσταση” και βγάζει μέτρο. Μέσα σ’ αυτήν την τσάντα υπάρχει ένας νυχοκόπτης που είναι ο αγαπημένος του. Όταν ο Σωτήρης έκανε ανακαίνιση στο σπίτι γινόταν χαμός. Έπεφταν μπάζα κι άλλα πράγματα. Είχε χάσει τον νυχοκόπτη και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Θα του έπαιρνα λοιπόν τον νυχοκόπτη γιατί αν του τον πάρεις μπορείς να ζητήσεις λύτρα. Και του Ιωαννίδη μπορείς να του πάρεις μανικετόκουμπα. Επίσης, μπορείς να του ζητήσεις λύτρα” και μετά έκανε τη βαρύγδουπη δήλωση: “Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει μια γυναίκα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ