Ελένη Μενεγάκη: Πώς την αποχαιρέτισαν διάσημοι φίλοι της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αυλαία έριξε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έπειτα από 15 χρόνια στον Alpha αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό, φίλους, συνεργάτες, πρώην και νυν, σε μία εκπομπή που προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης και πολλά νοσταλγικά χαμόγελα. “Εις το επανιδείν” ήταν οι λέξεις της κλείνοντας την εκπομπή της και οι διάσημοι φίλοι της έσπευσαν μέσα από τα social media να πουν το δικό τους “αντίο” στην παρουσιάστρια που έγραψε τη δική της τηλεοπτική ιστορία.

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έγραψε “ευχαριστώ Έλεν”.

Η Φαίη Σκορδά “Ήσουν, είσαι και θα είσαι μια και μοναδική”.

Το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου “7 τηλεοπτικά χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχή για ‘μένα στην τηλεοπτική ζωή μου … η τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουνα και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και έλεγα πωωωωωω τι γυναικάρα θεέ μουυ πόσο θέλω να την δω από κοντά. Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε ‘σένα δεν το πίστευα το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα όταν με κοίταξες στα μάτια τα ‘χασα όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν … έχασα τα λόγια μου … ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε πέρασα το πρώτο σοκ….. αλλά αυτό που θα πω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το λεξω σου που να γνωρίσουν και το μέσα σου … σε ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Η Ναταλία Γερμανού ανέβασε ένα βίντεο όπου έγραψε στη λεζάντα: “Καλό καλοκαίρι φιλενάδα, τα καλύτερα έρχονται!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό καλοκαίρι φιλενάδα ❤️ τα καλύτερα έρχονται ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) στις 1 Ιούλ, 2020 στις 6:50 πμ PDT

Ο Γιώργος Λιάγκας: Η συμμαθήτριά μου… Η καλύτερη όλων ! καλές διακοπές και καλή επάνοδο…”

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε: “Είσαι μία και μοναδική… Εις το επανιδείν Ελένη μας”.

Η Καίτη Γαρμπή: “Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα σαι Ωραία Ελένη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ