Masterchef: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Μαρλέν – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μία ομαδική δοκιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Masterchef. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να μάθουν ποια ομάδα είχε κερδίσει. Όπως τους ανακοίνωσαν οι κριτές, το χειρότερο πιάτο της ομαδικής δοκιμασίας αποδείχθηκε το επιδόρπιο που είχε ετοιμάσει η πράσινη ομάδα με αρχηγό τον Ηρακλή.

Το συγκεκριμένο γλυκό εμπνεύστηκε και δούλεψε η Μαρλέν και όπως είπε ο αρχηγός της ομάδας, την επέλεξε γιατί την είδε μέσα στο σπίτι να διαβάζει ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής.

«Αφού το ξέρεις ότι ρωτάω τους πάντες για τα γλυκά, για να μάθω τεχνικές. Γιατί με έβαλες δηλαδή; Γιατί δεν με έβαλες στα κυρίως πιάτα ή στα ζεστά που ξέρω να δουλεύω;», αναρωτήθηκε η Μαρλέν.

Μάλιστα, δεν άντεξε και λύγισε on camera βάζοντας τα κλάματα, δικαιολογώντας τον εαυτό της φυσικά.

«Είμαι απογοητευμένη γιατί πίστευα ότι τα πήγα καλά στο γλυκό. Ήθελα πραγματικά η ομάδα μου να πάει καλά. Και όταν πήγα στον εξώστη και είδα όλο αυτό το χάλι που γίνεται κάτω, λέω εντάξει, είμαστε στον τάκο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι συμπαίκτες της, μιλώντας στην κάμερα ανέφεραν πως ήταν εκείνη που ήταν υπεύθυνη για την αποτυχία, ενώ πιθανότατα να λύγισε επειδή κατάλαβε πως θα ήταν υποψήφια για αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ