Μάρκος Σεφερλής: Το ξέσπασμα του ηθοποιού κατά των επικριτών του – ΒΙΝΤΕΟ

Στο “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, για τη νέα του ταινία «Χαλβάη 5-0» και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συμπεριλάβει στο καστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και για τις επικρίσεις και τις κόντρες με δημόσια πρόσωπα.

«Ο Γιώργος μου αρέσει σαν άνθρωπος. Έχει πολύ χιούμορ και με ωραία αστεία. Στο γύρισμα ήταν ακούραστος, συνέχεια με το γέλιο στο στόμα και πολύ ευγενικός με όλους. Ήταν πάρα πολύ ωραίος ως συνεργάτης σε όλη τη διάρκεια της ταινίας και σε δύσκολα γυρίσματα, δεν είπε ποτέ όχι, δεν γκρίνιαξε ποτέ, ήθελε να μάθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο μία σέξι σκηνή του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, το οποίο έχει εκατομμύρια views στο Youtube και προέρχεται από τηλεοπτική δουλειά του. Ο γνωστός κωμικός βρήκε ευκαιρία να ξεκαθαρίσει, μάλιστα, πως δεν του επέβαλαν ποτέ πρόστιμο για τις σκηνές του:

«Ποτέ δεν “έφαγα” πρόστιμο από το ΕΣΡ. Ούτε παρατήρηση, ούτε τίποτα, ποτέ. Σκηνές μου έχουν παιχτεί στην τηλεόραση, σε prime time ζώνη. Μόνο ο Μάρκος Σεφερλής κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα; Τελικά μόνο εγώ κάνω σεξουαλικά υπονοούμενα, γιατί όλοι οι άλλοι τα λένε φόρα παρτίδα. Ξέρω το κοινό, ξέρω τι ώρα προβάλλεται το καθετί».

Για τις κόντρες με δημόσια πρόσωπα και τις επικρίσεις που δέχεται, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε:

« Λένε, λένε, λένε, δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή ξεχειλίζει το ποτήρι, όμως, και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μια εικόνα που δεν είμαι και σαν καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Προσπαθούν κάποιοι να παραπληροφορήσουν το κοινό ότι ο Σεφερλής είναι αυτό, κάνει αυτό, χλευάζει αυτούς. Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, τύπους κάνω, όπως κάνει όλος ο κόσμος στο ελληνικό και παγκόσμιο θέατρο και κινηματογράφο και με αυτούς τους τύπους προκαλώ το γέλιο. Έτσι γεννιέται η κωμωδία, παίρνοντας κάποιους τύπους και λέγοντας αστεία. Όταν, λοιπόν, προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου, με τέτοια επιχειρήματα που δεν στέκουν, στεναχωριέμαι.

Αν κάποια στιγμή είχα ξεφύγει και το καταλάβαινα, θα το σταματούσα. Ο σκοπός δεν είναι να χλευάσω κανέναν, αλλά να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μάλλον το κάνω καλά γιατί έχω “κερδίσει” όλα τα μικρά παιδιά. Τα παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο, έχουν κριτήριο. Όλα αυτά που θέλουν να με κατηγορήσουν, αν ίσχυαν, δεν θα άφηναν οι γονείς τα παιδιά τους να έρθουν. Οι βραδινές μου παραστάσεις είναι οι μόνες που έχουν παιδικό κοινό. Όλοι έχουν άποψη σε ό,τι κάνω, πριν καν το δουν, γιατί πρέπει να έχουν άποψη».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ