GNTM: Όλα όσα θα γίνουν στον τελικό – Πώς θα ψηφίσει το κοινό – ΦΩΤΟ

Λίγες ώρες έμειναν από τον τελικό του GNTM όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων.

Κατά τη διάρκεια του GNTM, 24 διαγωνιζόμενες έζησαν μια μοναδική εμπειρία και έντονα συναισθήματα. Πασαρέλες, αμέτρητα “κλικ”, επιβραβεύσεις και ένα ταξίδι στο Μιλάνο οδήγησαν τις τρεις φιναλίστ στον τελικό του ριάλιτι μοντέλων. Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου, η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που θα κρίνουν και θα αναδείξουν τη μεγάλη νικήτρια του GNTM.

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού είναι τρεις φωτογραφίσεις. Το concept των φωτογραφικών δοκιμασιών είναι «Celebration» κατά τη διάρκεια των οποίων, οι διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν στο φακό του Δημήτρη Σκουλού, σε μία ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Στην πρώτη δοκιμασία με τίτλο «The Preparation/Towels», οι υποψήφιες θα ποζάρουν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου φορώντας πετσέτες και κοσμήματα, ενώ προετοιμάζονται για μία μεγάλη βραδιά, σε πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου. Το ζητούμενο για τις υποψήφιες είναι να δείχνουν λαμπερές και να αποδώσουν στις φωτογραφίες τους, συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας.

Στη δεύτερη δοκιμασία με τίτλο «The Party/ Havana Club» το σκηνικό θυμίζει κάτι από κλαμπ της Κούβας του ’30. Η ατμόσφαιρα παλιού Hollywood, τα εκτυφλωτικά φορέματα και η Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που συμμετέχουν στη λήψη, πλαισιώνουν τις υποψήφιες, οι οποίες είναι ντυμένες με high fashion τουαλέτες και κοσμήματα, ως πρωταγωνίστριες του party, που πρέπει να κλέψουν την παράσταση.

Η τρίτη δοκιμασία με τίτλο «The After Party/ Dancing In The Rain» επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη: το πάρτι έχει τελειώσει και τα κορίτσια γιορτάζουν τη μεγάλη τους στιγμή, παρέα με τους συντρόφους τους. Χορός στη βροχή, διάχυτος ερωτισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν μαζί με τις πόζες τις τελευταίες εικόνες των κοριτσιών.

Το τελευταίο ραντεβού, πριν από την ανάδειξη της νικήτριας, είναι στο πλατό του GNTM. Στο πλατό επιστρέφουν οι παίκτριες που έχουν αποχωρήσει, προκειμένου να στηρίξουν τις τρεις φιναλίστ. Εκεί θα βρίσκονται και συγγενείς των τριών υποψηφίων για να τις εμψυχώσουν.

H νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.

Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει σημαντικό ρόλο στον τελικό καθώς θα είναι ο πέμπτος κριτής της ανάδειξης νικήτριας του GNTM, έχοντας τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά την αγαπημένη του υποψήφια και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ